Zöld Nap Egyesület

» Falinaptár a 2014-es évre

Falinaptár a 2014-es évre - Megjelent és rendelhető az 'Állat a Természetben' fotópályázat nyerteseinek alkotásaiból készült naptár. Ahány hónap, annyi fotó. A színes naptárt Györgyjakab Boróka önkéntesünk tervezte.A Zöld Nap Egyesület alakulása óta már több alkalommal hirdetett fotópályázatot. 2013 őszén a hetedikkel rukkolt elő, Állat a Természetben tematikával. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az állat és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 86 versenyző 238 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A legjobb alkotásokból egy 2014-es forgatható falinaptár készült. Az előző évben kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.A kiadvány a zoldnap.info honlapról letölthető vagy megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 17 RON (13 oldalas A4-es méret).Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.Szerző: Ráduly Attila

Megjelent és rendelhető az "Állat a Természetben" fotópályázat nyerteseinek alkotásaiból készült naptár. Ahány hónap, annyi fotó. A színes naptárt Györgyjakab Boróka önkéntesünk tervezte.

A Zöld Nap Egyesület alakulása óta már több alkalommal hirdetett fotópályázatot. 2013 őszén a hetedikkel rukkolt elő, Állat a Természetben tematikával. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet az állat és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinknek megóvására. Az egy hónapos beküldési határidő alatt 86 versenyző 238 fotója érkezett a zöldek e-mail címére. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A legjobb alkotásokból egy 2014-es forgatható falinaptár készült. Az előző évben kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.

A kiadvány a zoldnap.info honlapról letölthető vagy megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 17 RON (13 oldalas A4-es méret).

Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.

Szerző: Ráduly Attila

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!