Zöld Nap Egyesület

» Falinaptár a 2012-es évre

Falinaptár a 2012-es évre - Megjelent és rendelhető az 'Ember és Természet' fotópályázatunk nyerteseinek alkotásaiból készült naptár. A tavalyihoz képest csinosabb lett a naptár. A színes naptárt Györgyjakab Boróka önkéntesünk tervezte.A Zöld Nap Egyesület alakulása óta már több alkalommal hirdetett fotópályázatot. 2011 őszén az ötödikkel rukkoltak elő, amelynek a témája az Ember és Természet volt. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A négy hét beküldési idő alatt 111 versenyző 328 fotója érkezett a szervezet e-mail címére. A legjobb alkotásokból egy 2012-es forgatható falinaptár készült. Az előző évben kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.A kiadvány a honlapunkról letölthető vagy a rendezvényeinken átvehető, illetve megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 20 RON (13 oldalas A4-es méret).Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.Hírszerző: Ráduly Attilahttp://zoldnap.info/web/falinaptar-2012-es-evre

Megjelent és rendelhető az "Ember és Természet" fotópályázatunk nyerteseinek alkotásaiból készült naptár. A tavalyihoz képest csinosabb lett a naptár. A színes naptárt Györgyjakab Boróka önkéntesünk tervezte.

A Zöld Nap Egyesület alakulása óta már több alkalommal hirdetett fotópályázatot. 2011 őszén az ötödikkel rukkoltak elő, amelynek a témája az Ember és Természet volt. A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a természet szépségeire és értékeinek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására a zoldnap.info portál adott helyet. A négy hét beküldési idő alatt 111 versenyző 328 fotója érkezett a szervezet e-mail címére. A legjobb alkotásokból egy 2012-es forgatható falinaptár készült. Az előző évben kiadotthoz hasonlóan tartalmazza a fontos Zöld Napokat, a programmal kapcsolatos rendezvényeket, dátumokat is.

A kiadvány a honlapunkról letölthető vagy a rendezvényeinken átvehető, illetve megrendelhető a 0766-611066 telefonszámon. Ára: 20 RON (13 oldalas A4-es méret).

Kellemes ünnepeket kíván a Zöld Nap Egyesület csapata.

Hírszerző: Ráduly Attila

http://zoldnap.info/web/falinaptar-2012-es-evre

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!