FarsangFarka a Háromszék Táncegyüttesnél

Március 5-én és 6-án farsangot búcsúztató, összehangolt programkínálattal várja nézőit a Háromszék Táncegyüttes. Idén is megszervezik a már hagyományossá vált Farsangi Táncházat, amelyre ez alkalommal március 5-én, kedd este 8 órától kerül sor a Háromszék Táncstúdióban. A mulatságba ebben az évben is nagy szeretettel várják a jelmezben érkezőket! Az ünnepi táncház éjszaka 1 óráig tart, illetve most is a Heveder zenekar és a Folker együttes muzsikál.

A FarsangFarka névre keresztelt ünnepi programkínálat második részeként a Vágják az erdei utat… című folklórelőadást tűzték műsorra. Így az Ivácson László rendezte produkciót március 6-án és 7-én összesen három alkalommal nézhetik meg a sepsiszentgyörgyiek:

március 6, szerda, 19 óra – Háromszék Táncstúdió
március 7, csütörtök, 11 és 14 óra – Háromszék Táncstúdió

A március 6-i előadásra a Központi Jegyirodában vásárolhatók jegyek, hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra között, pénteken 11 és 13 óra között (telefonszám: 0267-312104), valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.

Csatlakozzon a sepsiszentgyörgyi táncházasok Facebook-csoportjába, ahol Önt is értesíthetjük, amennyiben bármilyen népi (táncház, folkkocsma, előadás, koncert) megmozdulás van a környéken: https://www.facebook.com/groups/776558819391680/