Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Február 4-én, csütörtökön 19 órától újraindul a Kézdi Filmklub

Február 4-én, csütörtökön 19 órától újraindul a Kézdi Filmklub - Február 4-én, csütörtökön 19 órától újraindul a Kézdi Filmklub. A vetítések az Art Caffe pincében lesznek, az időpont a közönség által megszokott csütörtök délután 7 óra marad, a belépés továbbra is ingyenes.  Ezenkívül a csütörtöki vetítés után és péntekenként 10 órától zenével kapcsolatos összeállítások is lesznek vetítve.Az első vetítetésen a Becstelen brigantyk (Ingloriuous Basterds) című filmet láthatjuk.A filmet írta és rendezte Quentin Tarantino, főszerepekben: Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Daniel Brühl, Eli Roth, Samm Levine, B.J. Novak, Til Schweiger.Franciország német megszállásának első évében Shosanna Dreyfus családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa náci ezredes. Shosannának éppen hogy sikerül megmenekülnie, és Párizsba szökik, ahol új személyiséget vesz fel: egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz.Európa egy másik részén eközben Aldo Raine hadnagy egy csoport amerikai zsidó katonát verbuvál gyors, sokkoló megtorlóakciók végrehajtásához. A később 'Brigantik' néven elhíresülő osztag csatlakozik Bridget Von Hammersmark német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Hőseink sorsa egy mozi bejáratánál fut össze, ahol  Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani…http://www.filmklub.kezdi.info/

Február 4-én, csütörtökön 19 órától újraindul a Kézdi Filmklub. A vetítések az Art Caffe pincében lesznek, az időpont a közönség által megszokott csütörtök délután 7 óra marad, a belépés továbbra is ingyenes.  Ezenkívül a csütörtöki vetítés után és péntekenként 10 órától zenével kapcsolatos összeállítások is lesznek vetítve.
Az első vetítetésen a Becstelen brigantyk (Ingloriuous Basterds) című filmet láthatjuk.
A filmet írta és rendezte Quentin Tarantino, főszerepekben: Brad Pitt, Diane Kruger, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Daniel Brühl, Eli Roth, Samm Levine, B.J. Novak, Til Schweiger.
Franciország német megszállásának első évében Shosanna Dreyfus családját a lány szeme láttára végzi ki Hans Landa náci ezredes. Shosannának éppen hogy sikerül megmenekülnie, és Párizsba szökik, ahol új személyiséget vesz fel: egy mozi tulajdonosa és üzemeltetője lesz.



Európa egy másik részén eközben Aldo Raine hadnagy egy csoport amerikai zsidó katonát verbuvál gyors, sokkoló megtorlóakciók végrehajtásához. A később "Brigantik" néven elhíresülő osztag csatlakozik Bridget Von Hammersmark német színésznőhöz és titkosügynökhöz egy akcióban, melynek célja a Harmadik birodalom vezetőinek kiiktatása. Hőseink sorsa egy mozi bejáratánál fut össze, ahol  Shosanna a saját bosszútervét készül végrehajtani…

http://www.filmklub.kezdi.info/

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!