Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Februári hagyományos termékvásár

Februári hagyományos termékvásár - A nagyszámú érdeklődő, a jó eladás és a helyi termelők részvétele azt mutatja, hogy van igény a havi hagyományos termékek vásárára. Ennek apropóján az év második termékvására február 9-én, szombaton, 9 órától lesz a Gábor Áron téren. Egyre több árus jelzi, hogy szívesen megkóstoltatná termékét a kézdivásárhelyi vásárlókkal, a februári vásárra közel 35 termelő jelentkezett. A kézdivásárhelyi Nők Egyesülete ezúttal is adományként ajánlja fel a házi készítmények bevételének összegét, húsvétra árva gyerekeknek vásárolnak belőle ajándékot.Szeretettel várunk minden kedves vásárlót!A termékvásár szervezői: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Kovászna Megyei Agrárkamara és Kovászna Megye Tanácsa.

A nagyszámú érdeklődő, a jó eladás és a helyi termelők részvétele azt mutatja, hogy van igény a havi hagyományos termékek vásárára. Ennek apropóján az év második termékvására február 9-én, szombaton, 9 órától lesz a Gábor Áron téren. Egyre több árus jelzi, hogy szívesen megkóstoltatná termékét a kézdivásárhelyi vásárlókkal, a februári vásárra közel 35 termelő jelentkezett. A kézdivásárhelyi Nők Egyesülete ezúttal is adományként ajánlja fel a házi készítmények bevételének összegét, húsvétra árva gyerekeknek vásárolnak belőle ajándékot.

Szeretettel várunk minden kedves vásárlót!

A termékvásár szervezői: Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala, a Kovászna Megyei Agrárkamara és Kovászna Megye Tanácsa.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!