Zöld Nap Egyesület

» Fedezd fel Németországot

Fedezd fel Németországot - A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület vendége, Caroline Barth szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 'Fedezd fel Németországot' német nemzeti estre, melyre május 30-án kerül sor.Az elmúlt hónapokban a zöld naposok három különböző nemzetnek az estjét szervezték meg. A Lett és az Örmény esten bemutatkozott Ieva Brikmane és Gayane Asatryan, az európai önkéntes szolgálat két céhes városban tartózkodó önkéntese, illetve legutóbb a török nemzeti esten Ahmet Basik is ismertette országát, ugyancsak az európai önkéntes szolgálat támogatásával tartózkodik az országban. Ő egy éven keresztül a bukaresti Barátság Egyesületnél tevékenykedik.A most sorra kerülő Német Nemzeti Esten, Caroline Barth fog vetített-képes bemutatót tartani, aki a kolozsvári Diakónia Alapítványnál tartózkodik. A jelenlévők egy német ételt is megkóstolhatnak és megismerkednek a Nemzetközi Ifjúsági Önkéntes Szolgálattal (Internationaler Jugendfreiwilligendienst (IJFD)) is.Szeretettel várunk minden érdeklődőt május 30-án, a Vigadó kistermében 18 órakor!

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület vendége, Caroline Barth szeretettel meghívja Önt és kedves családját a "Fedezd fel Németországot" német nemzeti estre, melyre május 30-án kerül sor.

Az elmúlt hónapokban a zöld naposok három különböző nemzetnek az estjét szervezték meg. A Lett és az Örmény esten bemutatkozott Ieva Brikmane és Gayane Asatryan, az európai önkéntes szolgálat két céhes városban tartózkodó önkéntese, illetve legutóbb a török nemzeti esten Ahmet Basik is ismertette országát, ugyancsak az európai önkéntes szolgálat támogatásával tartózkodik az országban. Ő egy éven keresztül a bukaresti Barátság Egyesületnél tevékenykedik.
A most sorra kerülő Német Nemzeti Esten, Caroline Barth fog vetített-képes bemutatót tartani, aki a kolozsvári Diakónia Alapítványnál tartózkodik. A jelenlévők egy német ételt is megkóstolhatnak és megismerkednek a Nemzetközi Ifjúsági Önkéntes Szolgálattal (Internationaler Jugendfreiwilligendienst (IJFD)) is.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt május 30-án, a Vigadó kistermében 18 órakor!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!