Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Félelem és reszketés Las Vegasban + Wax Taylor a Filmklubban

Félelem és reszketés Las Vegasban + Wax Taylor a Filmklubban - Film és koncertvetítls csütörtökönként megszokott 7 órai kezdettel, az Art Caffeban. Április hónapi összeállításunkat a mindenkori kedvenceinkből állítottuk össze, amiket évente egyszer meglehet nézni. Ezek a filmek már régebben, voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük. Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.Hunter S. Thompson önéletrajzi regényéből készült 'Fear an Loathing In Las Vegas (Félelem és reszketés Las Vegasban) olyan mániákus, magával ragadó, őrült film, amilyen kevés van. Az 1998-as amerikai kalnd-vígjáték 123 perces, rendezte Terry Gilliam, írta Hunter S. Thompson főbb szerepekben Johnny Depp, Benicio del Toro.'1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot.'!! 18 éven alúliaknak nem ajánljuk !!Film után 'Wax Tailor: Live Paris, Olympia' 2010-es zseniális koncertjét vetítjük, kis izelítő belőle:Mindenkit szeretettel várunk, belépés ingyenes!

Film és koncertvetítls csütörtökönként megszokott 7 órai kezdettel, az Art Caffeban. Április hónapi összeállításunkat a mindenkori kedvenceinkből állítottuk össze, amiket évente egyszer meglehet nézni. Ezek a filmek már régebben, voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük. Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.

Hunter S. Thompson önéletrajzi regényéből készült "Fear an Loathing In Las Vegas (Félelem és reszketés Las Vegasban) olyan mániákus, magával ragadó, őrült film, amilyen kevés van. Az 1998-as amerikai kalnd-vígjáték 123 perces, rendezte Terry Gilliam, írta Hunter S. Thompson főbb szerepekben Johnny Depp, Benicio del Toro.

"1971-ben járunk, az Egyesült Államokban, a kompromitációs botrányba keveredett Richard Nixon elnöksége és a hippi korszak idején. Raoul Duke, a sportriporter, megbízást kap a nevadai sivatagban megrendezett motorverseny tudósítására. Barátjával az ügyvéd Dr. Gonzóval, útnak indul, ám céljuk nem a sivatag lesz, hanem Las Vegas, a szerencsejáték városa. A két férfi a kábítószerek és az alkohol összes létező fajtájával felszerelkezve vág neki a kalandnak, hogy megtalálja az amerikai álmot."

!! 18 éven alúliaknak nem ajánljuk !!



Film után "Wax Tailor: Live Paris, Olympia" 2010-es zseniális koncertjét vetítjük, kis izelítő belőle:



Mindenkit szeretettel várunk, belépés ingyenes!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!