Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» Felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást a Temető, Vágóhíd, Barompiac, Matkó István, Vásárhelyi Péter, Márton Áron és Kanta utcákban

Felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást a Temető, Vágóhíd, Barompiac, Matkó István, Vásárhelyi Péter, Márton Áron és Kanta utcákban - A Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal a lakosság tudomásárra hozza, hogy csütörtökön (augusztus 28-án) 8:00 - 16:00 óra között, javítások miatt felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást a Temető, Vágóhíd, Barompiac és Matkó István utcákban.

Pénteken (augusztus 29-én), a Gosp Com Kft a Vásárhelyi Péter, a Márton Áron valamint a Kanta utcában szünetelteti a vízszolgáltatást. A munkálatok befejezése után rövid ideig zavaros lehet az ivóvíz, amiért a szolgáltató a fogyasztók elnézését kérik.

A Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal a lakosság tudomásárra hozza, hogy csütörtökön (augusztus 28-án) 8:00 - 16:00 óra között, javítások miatt felfüggesztik az ivóvíz-szolgáltatást a Temető, Vágóhíd, Barompiac és Matkó István utcákban. Pénteken (augusztus 29-én), a Gosp Com Kft a Vásárhelyi Péter, a Márton Áron valamint a Kanta utcában szünetelteti a vízszolgáltatást. A munkálatok befejezése után rövid ideig zavaros lehet az ivóvíz, amiért a szolgáltató a fogyasztók elnézését kérik.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!