Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Felhívás gyerekprogramok szervezésére

Felhívás gyerekprogramok szervezésére - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az Őszi Sokadalom keretében gyerekprogramot szervez augusztus 30. és szeptember elseje között.A szervezők legfőbb célja a Kézdivásárhelyen és környékén, valamint Kézdivásárhelyért tevékenykedő személyeknek, szervezeteknek és egyesületeknek lehetőséget nyújtani az érvényesülésre, bemutatkozásra.A gyerekprogramok lényege a gyerekek hasznos és építőjellegű foglalkoztatása. Olyan tevékenységek és játékok szervezése, amelyek által a gyerekek fejlesztik kézügyességüket, szellemi tudásukat, szocializálódnak más gyerekekkel, együtt játszanak szüleikkel vagy más felnőttekkel.Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az Őszi Sokadalom ideje alatt helyet biztosít minden olyan egyesületnek, amely képviseltetné magát a városünnepen és valamilyen gyerektevékenységet szervezne. Díjmentesen helyet, sátrat, asztalt és padokat biztosítunk, valamint beszerezzük a legszükségesebb kellékeket előzetes kérés alapján.A gyerekprogramok helyszíne a Molnár Józsiás Park.A jelentkezéshez szükséges:- jelentkezési nyilatkozat a szervezet nevével és adataival ellátva (egy kapcsolattartó személy neve és telefonszáma kötelező)- a tevékenységek leírása- a kelléklista és a költségvetés leadása (nem haladhatja meg az 500 lejt)Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, küldje el jelentkezését az oszisokadalom@kezdi.ro e-mail címre.Jelentkezési határidő: augusztus 12., hétfő, 16 óraElbírálás: augusztus 14.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az Őszi Sokadalom keretében gyerekprogramot szervez augusztus 30. és szeptember elseje között.

A szervezők legfőbb célja a Kézdivásárhelyen és környékén, valamint Kézdivásárhelyért tevékenykedő személyeknek, szervezeteknek és egyesületeknek lehetőséget nyújtani az érvényesülésre, bemutatkozásra.

A gyerekprogramok lényege a gyerekek hasznos és építőjellegű foglalkoztatása. Olyan tevékenységek és játékok szervezése, amelyek által a gyerekek fejlesztik kézügyességüket, szellemi tudásukat, szocializálódnak más gyerekekkel, együtt játszanak szüleikkel vagy más felnőttekkel.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az Őszi Sokadalom ideje alatt helyet biztosít minden olyan egyesületnek, amely képviseltetné magát a városünnepen és valamilyen gyerektevékenységet szervezne. Díjmentesen helyet, sátrat, asztalt és padokat biztosítunk, valamint beszerezzük a legszükségesebb kellékeket előzetes kérés alapján.

A gyerekprogramok helyszíne a Molnár Józsiás Park.

A jelentkezéshez szükséges:
- jelentkezési nyilatkozat a szervezet nevével és adataival ellátva (egy kapcsolattartó személy neve és telefonszáma kötelező)
- a tevékenységek leírása
- a kelléklista és a költségvetés leadása (nem haladhatja meg az 500 lejt)

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, küldje el jelentkezését az oszisokadalom@kezdi.ro e-mail címre.
Jelentkezési határidő: augusztus 12., hétfő, 16 óra
Elbírálás: augusztus 14.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!