Székölykök - Whokiqui -  Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

» Felhívás - Székölykök családoknak szóló fesztivál

Felhívás - Székölykök családoknak szóló fesztivál - Hercegek és hercegnők. Nyaggatta a gyereke farsangkor, hogy csakis ilyen jelmeze lehet? Nem tudnak elmenni az arcfestős programok mellett? Most jól jöhet! Küldjön egy fotót hercegnek, hercegnőnek öltözött, arcfestett gyermekéről és ingyenes családi belépőt nyerhet a negyedik Székölykök fesztiválra. A Katrosa völgyében augusztus 8-10 között megszervezett családi fesztivál értéket közvetít. Székölykök, ahol az élmény hazavihető valóság!
 
A fotókat az info@szekolykok.ro email címre, vagy a www.facebook.com/szekolykok oldalon küldhetik be, de behozhatják Kézdivásárhelyen a Függetlenség út 1. szám alatt található irodába augusztus 1-ig.
Köszönettel, Gáspár Csongor szervező.
Bővebb információkért a 0724 231 412 telefonszámon lehet érdeklődni.
www.szekolykok.ro

Hercegek és hercegnők. Nyaggatta a gyereke farsangkor, hogy csakis ilyen jelmeze lehet? Nem tudnak elmenni az arcfestős programok mellett? Most jól jöhet! Küldjön egy fotót hercegnek, hercegnőnek öltözött, arcfestett gyermekéről és ingyenes családi belépőt nyerhet a negyedik Székölykök fesztiválra. A Katrosa völgyében augusztus 8-10 között megszervezett családi fesztivál értéket közvetít. Székölykök, ahol az élmény hazavihető valóság! A fotókat az info@szekolykok.ro email címre, vagy a www.facebook.com/szekolykok oldalon küldhetik be, de behozhatják Kézdivásárhelyen a Függetlenség út 1. szám alatt található irodába augusztus 1-ig. Köszönettel, Gáspár Csongor szervező. Bővebb információkért a 0724 231 412 telefonszámon lehet érdeklődni. www.szekolykok.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!