Biszak Bogi remek kosaraival indul a tálakózó, aztán a vendégek rendezik soraikat és egálba kerül a mérkőzés. A folytatásban kiélezett csata folyik a parketten. A fiatal hazaiak kissé izgatottan játszanak, és néha könnyelmű hibákat követnek el, amit az egyetemisták rutinos gárdája nem hagy büntetés nélkül.

A második negyed utolsó perceiben egy remek támadás sorozat után 24-27-ra felzárkóztak a lányok, ám három egymásutáni könnyedén eladott labda a támadásban amit egy 13-2-es vendég roham követett, így 14 pontos vendégelőnnyel térhettek szünetre a csapatok.

A harmadik negyedben Debreczi Iringó két remekbe szabott hármasával indították a hazaiak amit Voloncs Orsi remek sorozata követett és ismét játékba kerültek a hazaiak.

Sajnos ez rövid ideig tartott, mert a túloldalon a "bivalyerős" amerikai Mobleyt (22p) nem tudta senki sem feltartóztatni a hazaiktól. A KSE játéka a 15 pontos különbség ellenére nem volt rossz, és a hullámzó teljesítmény fiatalságuk számlájára írható. Talán ha nincsenek azok a gyerekes tévedések, akár győzhettek volna is a mai mérkőzésen.

KSE - Nagyvarad-i Egyetem 53-68 (14-20;12-20;17-14;10-14)
KSE: Csurulya 16p(6), Debreczi 9p(6), Holinka 8p(3), Voloncs 6p, Bartok 5p, Biszak 4p, Bölöni 4p, Incze 1p, Kovács, Czimbalmos, Csiki, Istók. Edzők: Kolarevic Ljubomir, Minescu Ioan.
Nagyvárad: Mobley 22p, Gavra 14p, Dorsett 12p(6), Chis 10p(6), Mititelu 10p, Kokovay, Chiorean, Boros, Cimpeanu, Anei, Kozma, Judeu. Edző: Niculescu Adriana.

A következő hétvégén az Arad lenne az ellenfél, de mivel ezt előre lejátszották a lányok, így állnak, aztán két hét múlva december 16-an és 17-én hazai pályán fogadják a Szatmár és a Temesvár második csapatait.