Allmassive Rádió - Allmassive

Allmassive

» Félsziget fesztivál - donZsé review

Félsziget fesztivál - donZsé review - Augusztus végére, megvolt a tizedik Románia legnagyobb fesztiváljának bejegyzett Félsziget, amin a kezdi.info újra jelen lehetett a szervezők jóvoltából. Minden megvolt amire vártunk: fesztivál hangulat, sok zene, strandozás, napozás, étel, ital, ami egy nyári feszthez szükségeltetik.A SZIGET és a MIÉRT szervezése alatt álló rendezvény programja több zenei stílusból tevődött össze, mindenki kiválaszthatta a saját ízlésének megfelelő koncertet, bulit.Nézzük röviden mikre látogathatott el az eddigiekhez képest fél áron megvásárolható jegy tulajdonosa.Első nap a Dire Straits volt tagjai a zenekar legnagyobb slágereivel érkeztek a fesztiválra, tömegvonzó produkcióval rukkoltak elő az öregfiúk.A Ciuc Music Live Stage-n a Faithless egyik alapító tagja, SISTER BLISS (Faithless DJ set) az elektronikus zene egyik fontos személyiségének a DJ settjének örülhettünk éjfél után. A többnyire kommerszes hangzásokkal díszített produkció megmozgatta a közönséget.A Félszigetesek videóösszefoglalója az első napról:Második napon, egy strandozás és táplálkozás után, a Main Stagen a magyarországi Heaven Street Seven társaságában indíthattuk az estét, a Kiss-en Ladánybene utaztatott a reagge és dub ritmusokon. A magyar zenekar 1985 óta működik, mára már Közép-Kelet Európa első és legnépszerűbb zenekarának számít, érződött is az előadáson, hogy nem kezdő zenekarhoz van szerencsénk.Később TINIE TEMPAH a brit hip-hop arc lépett fel, aki az idei fesztivál legnagyobb show-ját csinálta. Mindenki úgy ugrott, ahogy a Tinie diktálta.A birminghami producer, EMALKAY a dupstep nagy figurája az idei fesztivál egyik nagy neve. Utánozhatatlan produkcióval rukkolt elő. 2 óra után mindig jó hangulatú buli várt BOOHA-ban.Összefoglaló a második napról:Szombaton, a főszínpadon 21 órától zenélt a N.O.H.A. A tavaly előtti Félsziget egyik legnagyobb meglepetése. A balkán elmekkel vegyített élő drumandbass-t, breakbeat-et, énekesnők vokáljai színezték, az MC-vel kiegészített pörgés idén sem maradt el természetesen.Ákos, Magyarország egyik csillaga nagy tömegeket csalogatott a színpad elé ahogy ez várható is volt, egy fenti félszigetes fotó ezt jól illusztrálja:A belgiumi NETSKY, aki drum and bass-t electro-house és dubstep elemekkel színesítette, hatalmas bulit csinált.Nézzük a harmadik napi videócskát:Utolsó napra a Babylon Circus produciója volt szemügyre vehető és fülbemászó, majd DIRTYPHONICS durrantott nagyot.A Booha-ban mehetett tovább a buli, majd reggel felkelés, pakolás, irány haza.Jó volt, köszönjük Félsziget, köszönjük kezdi.info, jövőre is legyen megszervezve!

Augusztus végére, megvolt a tizedik Románia legnagyobb fesztiváljának bejegyzett Félsziget, amin a kezdi.info újra jelen lehetett a szervezők jóvoltából. Minden megvolt amire vártunk: fesztivál hangulat, sok zene, strandozás, napozás, étel, ital, ami egy nyári feszthez szükségeltetik.

A SZIGET és a MIÉRT szervezése alatt álló rendezvény programja több zenei stílusból tevődött össze, mindenki kiválaszthatta a saját ízlésének megfelelő koncertet, bulit.

Nézzük röviden mikre látogathatott el az eddigiekhez képest fél áron megvásárolható jegy tulajdonosa.

Első nap a Dire Straits volt tagjai a zenekar legnagyobb slágereivel érkeztek a fesztiválra, tömegvonzó produkcióval rukkoltak elő az öregfiúk.A Ciuc Music Live Stage-n a Faithless egyik alapító tagja, SISTER BLISS (Faithless DJ set) az elektronikus zene egyik fontos személyiségének a DJ settjének örülhettünk éjfél után. A többnyire kommerszes hangzásokkal díszített produkció megmozgatta a közönséget.A Félszigetesek videóösszefoglalója az első napról:Második napon, egy strandozás és táplálkozás után, a Main Stagen a magyarországi Heaven Street Seven társaságában indíthattuk az estét, a Kiss-en Ladánybene utaztatott a reagge és dub ritmusokon. A magyar zenekar 1985 óta működik, mára már Közép-Kelet Európa első és legnépszerűbb zenekarának számít, érződött is az előadáson, hogy nem kezdő zenekarhoz van szerencsénk.


Később TINIE TEMPAH a brit hip-hop arc lépett fel, aki az idei fesztivál legnagyobb show-ját csinálta. Mindenki úgy ugrott, ahogy a Tinie diktálta.

A birminghami producer, EMALKAY a dupstep nagy figurája az idei fesztivál egyik nagy neve. Utánozhatatlan produkcióval rukkolt elő. 2 óra után mindig jó hangulatú buli várt BOOHA-ban.

Összefoglaló a második napról:Szombaton, a főszínpadon 21 órától zenélt a N.O.H.A. A tavaly előtti Félsziget egyik legnagyobb meglepetése. A balkán elmekkel vegyített élő drumandbass-t, breakbeat-et, énekesnők vokáljai színezték, az MC-vel kiegészített pörgés idén sem maradt el természetesen.
Ákos, Magyarország egyik csillaga nagy tömegeket csalogatott a színpad elé ahogy ez várható is volt, egy fenti félszigetes fotó ezt jól illusztrálja:


A belgiumi NETSKY, aki drum and bass-t electro-house és dubstep elemekkel színesítette, hatalmas bulit csinált.

Nézzük a harmadik napi videócskát:Utolsó napra a Babylon Circus produciója volt szemügyre vehető és fülbemászó, majd DIRTYPHONICS durrantott nagyot.

A Booha-ban mehetett tovább a buli, majd reggel felkelés, pakolás, irány haza.
Jó volt, köszönjük Félsziget, köszönjük kezdi.info, jövőre is legyen megszervezve!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!