Kézdivásárhely Infó Centrum

» Félsziget - Freedom Music Arena

Félsziget - Freedom Music Arena - Két nemzetközi, illetve tucatnyi romániai és magyarországi lemezlovassal egészült ki a Félsziget elektronikus zenei kínálatát biztosító Freedom Music Arena programja.Az első este, augusztus 26. sztárja Mark Knight lesz. A brit zenész a modern dj iskolapéldája, a house egyik nagymestere. Népszerűségét jól mutatja, hogy a világ legnagyobb elektronikus zenei online boltja, a Beatport két hónapja zárult közönségszavazásán a legjobb tech house dalnak választották Good Times című klubslágerét. A villámgyorsan az élvonalba törő dj szettjei a változatosságukról híresek: az electrótól és a tribaltől sem riad vissza, ha úgy érzi, ezt akarja a közönség.Mark Knight mellett a Félsziget első napján lép fel a Freedom Music Arenában a közkedvelt Adrian Eftimie, a DeLaHoya mozgalmat éltető Horace Dan D., illetve a magyarországi Coyote.A második napon a már korábban bejelentett Fedde Le Grand és Suie Paparude mellett a magyarországi Junkie&Hawky dj-duó és a román The Model pörgeti a lemezeket.A harmadik napra az argentin Hernan Cattaneo mellé még jut egy nemzetközi név: az osztrák Philipp Straub. A DJ Felipeként is ismert lemezlovas energikus techno-groove szettjeivel vívott ki nemzetközi elismerést magának. Szintén ezen a napon mutatkozik be a Félszigeten a legfelkapottabb román dj-páros, Livio&Roby is, az estet pedig a magyar techno úttörője, Hot X nyitja.Az utolsó este sztárvendége, a brit Above & Beyond mellett a Kiss FM lemezlovasa, DJ Almud, a magyarországi Essence partisorozat szülőatyja, Pöli, illetve Nora Naughty gondoskodik arról, hogy estétől hajnalig tartson a jókedv a Freedom Music Arenában.A Félsziget Fesztivál augusztus 26-29. között Marosvásárhelyen zajlik, a rendezvényre az Eventim jegyterjesztő hálózatában illetve a www.eventim.ro oldalon lehet belépőt váltani. További információk: www.felsziget.ro

Két nemzetközi, illetve tucatnyi romániai és magyarországi lemezlovassal egészült ki a Félsziget elektronikus zenei kínálatát biztosító Freedom Music Arena programja.

Az első este, augusztus 26. sztárja Mark Knight lesz. A brit zenész a modern dj iskolapéldája, a house egyik nagymestere. Népszerűségét jól mutatja, hogy a világ legnagyobb elektronikus zenei online boltja, a Beatport két hónapja zárult közönségszavazásán a legjobb tech house dalnak választották Good Times című klubslágerét. A villámgyorsan az élvonalba törő dj szettjei a változatosságukról híresek: az electrótól és a tribaltől sem riad vissza, ha úgy érzi, ezt akarja a közönség.
Mark Knight mellett a Félsziget első napján lép fel a Freedom Music Arenában a közkedvelt Adrian Eftimie, a DeLaHoya mozgalmat éltető Horace Dan D., illetve a magyarországi Coyote.
A második napon a már korábban bejelentett Fedde Le Grand és Suie Paparude mellett a magyarországi Junkie&Hawky dj-duó és a román The Model pörgeti a lemezeket.
A harmadik napra az argentin Hernan Cattaneo mellé még jut egy nemzetközi név: az osztrák Philipp Straub. A DJ Felipeként is ismert lemezlovas energikus techno-groove szettjeivel vívott ki nemzetközi elismerést magának. Szintén ezen a napon mutatkozik be a Félszigeten a legfelkapottabb román dj-páros, Livio&Roby is, az estet pedig a magyar techno úttörője, Hot X nyitja.
Az utolsó este sztárvendége, a brit Above & Beyond mellett a Kiss FM lemezlovasa, DJ Almud, a magyarországi Essence partisorozat szülőatyja, Pöli, illetve Nora Naughty gondoskodik arról, hogy estétől hajnalig tartson a jókedv a Freedom Music Arenában.

A Félsziget Fesztivál augusztus 26-29. között Marosvásárhelyen zajlik, a rendezvényre az Eventim jegyterjesztő hálózatában illetve a www.eventim.ro oldalon lehet belépőt váltani. További információk: www.felsziget.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!