Kézdivásárhely Infó Centrum

» Félsziget PARK: civil szervezeteket várnak a fesztiválra

Félsziget PARK: civil szervezeteket várnak a fesztiválra - Az ország egyetlen teljes körű fesztiválélményt nyújtó rendezvényén résztvenni kívánó civil szervezetek számára hirdet pályázatot a Félsziget Fesztivál és a PONT Csoport (www.palyazatok.ro).A Félsziget PARK célja az, hogy partner civil szervezetek és közintézmények bevonásával olyan tevékenységi ajánlattal szolgáljon a Félsziget fesztivál látogatói számára, amelynek következtében teljes szórakozási és szabadidős élménnyel távoznak Marosvásárhelyről.A Félsziget PARK-ot olyan partnerszervezetek bevonásával kívánják megvalósítani, amelyeknek üzenete van a Félsziget célcsoportja, résztvevői fele. A Partnerszervezetek a Félsziget PARK keretében a fesztivál lakóit megszólító, őket interaktív módon bevonó tevékenységekkel, akciókkal jelentkezhetnek. A szervezők mind a partnerszervezeteknek, mind ezek félszigetes akcióiknak széleskörű nyilvánosságot biztosít az ennek szentelt honlapon (park.felsziget.ro) és egy igényesen berendezett helyszín révén.'A Félsziget Fesztivál nem pusztán a szervezők saját eseménye, hanem egyben széleskörű partnerségre alapozó nyári szabadidős produkció. Célunk, hogy a Félsziget PARK jelentős, évente megszervezett civil mozgalommá nője ki magát, amely referenciaértékű a romániai civil szervezeti rendezvénypalettán. Ennek érdekében a projektmenedzsmentben és fejlesztésben jártas PONT Csoport  csapatát vontuk be a szervezésbe' - nyilatkozta Bodor László fesztiváligazgató. A Félsziget PARK-ban résztvevő szervezeteket a szervezők online pályáztatás útján választják ki, amelyen előnyben részesítik azokat a szervezeteket és intézményeket, amelyek szórakoztató, interaktív eseményeket kínálnak a fesztiválozóknak, és tevékenységeiket nemcsak a PARK-ban folytatják, hanem 'kimozdulnak a tömegbe' is ezekkel.Az érdeklődő szervezetek minden releváns részletet (részletes felhívás, útmutató) a park.felsziget.ro honlapon találnak meg. Az online jelentkezés határideje 2010. június 30., 16 óra.

Az ország egyetlen teljes körű fesztiválélményt nyújtó rendezvényén résztvenni kívánó civil szervezetek számára hirdet pályázatot a Félsziget Fesztivál és a PONT Csoport (www.palyazatok.ro).

A Félsziget PARK célja az, hogy partner civil szervezetek és közintézmények bevonásával olyan tevékenységi ajánlattal szolgáljon a Félsziget fesztivál látogatói számára, amelynek következtében teljes szórakozási és szabadidős élménnyel távoznak Marosvásárhelyről.

A Félsziget PARK-ot olyan partnerszervezetek bevonásával kívánják megvalósítani, amelyeknek üzenete van a Félsziget célcsoportja, résztvevői fele. A Partnerszervezetek a Félsziget PARK keretében a fesztivál lakóit megszólító, őket interaktív módon bevonó tevékenységekkel, akciókkal jelentkezhetnek. A szervezők mind a partnerszervezeteknek, mind ezek félszigetes akcióiknak széleskörű nyilvánosságot biztosít az ennek szentelt honlapon (park.felsziget.ro) és egy igényesen berendezett helyszín révén.

"A Félsziget Fesztivál nem pusztán a szervezők saját eseménye, hanem egyben széleskörű partnerségre alapozó nyári szabadidős produkció. Célunk, hogy a Félsziget PARK jelentős, évente megszervezett civil mozgalommá nője ki magát, amely referenciaértékű a romániai civil szervezeti rendezvénypalettán. Ennek érdekében a projektmenedzsmentben és fejlesztésben jártas PONT Csoport  csapatát vontuk be a szervezésbe" - nyilatkozta Bodor László fesztiváligazgató.

A Félsziget PARK-ban résztvevő szervezeteket a szervezők online pályáztatás útján választják ki, amelyen előnyben részesítik azokat a szervezeteket és intézményeket, amelyek szórakoztató, interaktív eseményeket kínálnak a fesztiválozóknak, és tevékenységeiket nemcsak a PARK-ban folytatják, hanem "kimozdulnak a tömegbe" is ezekkel.

Az érdeklődő szervezetek minden releváns részletet (részletes felhívás, útmutató) a park.felsziget.ro honlapon találnak meg. Az online jelentkezés határideje 2010. június 30., 16 óra.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!