Kézdi.Infó Közlemény - Kézdivásárhely Infó Centrum

Kézdivásárhely Infó Centrum

» Fernet Happy Blues Company - Blues a zsigerekből a kovásznai Krama Pubban

Fernet Happy Blues Company - Blues a zsigerekből a kovásznai Krama Pubban - A 2014-es kovásznai városnapokon a Fernet Happy Blues Company brassói blues –rock zenekar kilencven perces Blues Pills című produkcióját hallgathatják meg a blues muzsika kedvelői.

A Fernet Happy Blues Company zenekar 1999 ben alakult 5 kísérletező kedvű zenészből. A zene alapjaiban blues, de a kötelező formákról gyakran leválik, hogy tágasabb, kötetlenebb zenei formákba is eljusson. A tagok zenei és civil mentalitása révén nem csupán zenei műhely, hanem egy kellemes baráti társaság is kialakult. Ez rendkívül fontos tényező az efféle intím, bensőséges muzsikálás esetében.

Az alapanyagot az ismert szövegek mellett a zenekar felszabadult dallamaival sajátos hangulatot teremtenek, amelyben a blues és jazz, swing ízei és a kelet-európai lét egyedi illatai keverednek. Néhány  közismert dal is a fent leírt köntösbe öltözik a zenekar kezei között.

Kritikusok szerint ez az a fajta elmélyült zene, ami bármilyen szituációban hallgatható.

Domokos Norbert vállalkozónak, és Cilli Balázs  esemény-és művelődésszervezőnek valamint támogatóinak köszönhetően ismét minőségi gazdag, színvonalas, program várja a blues szerelmeseit a Kovásznai Krama Pubb –an (Dózsa György út 1 szám) szeptember 6-án este  21.00 órától.

Jegyek a helyszínen: 10 ron

A 2014-es kovásznai városnapokon a Fernet Happy Blues Company brassói blues –rock zenekar kilencven perces Blues Pills című produkcióját hallgathatják meg a blues muzsika kedvelői. A Fernet Happy Blues Company zenekar 1999 ben alakult 5 kísérletező kedvű zenészből. A zene alapjaiban blues, de a kötelező formákról gyakran leválik, hogy tágasabb, kötetlenebb zenei formákba is eljusson. A tagok zenei és civil mentalitása révén nem csupán zenei műhely, hanem egy kellemes baráti társaság is kialakult. Ez rendkívül fontos tényező az efféle intím, bensőséges muzsikálás esetében. Az alapanyagot az ismert szövegek mellett a zenekar felszabadult dallamaival sajátos hangulatot teremtenek, amelyben a blues és jazz, swing ízei és a kelet-európai lét egyedi illatai keverednek. Néhány közismert dal is a fent leírt köntösbe öltözik a zenekar kezei között. Kritikusok szerint ez az a fajta elmélyült zene, ami bármilyen szituációban hallgatható. Domokos Norbert vállalkozónak, és Cilli Balázs esemény-és művelődésszervezőnek valamint támogatóinak köszönhetően ismét minőségi gazdag, színvonalas, program várja a blues szerelmeseit a Kovásznai Krama Pubb –an (Dózsa György út 1 szám) szeptember 6-án este 21.00 órától. Jegyek a helyszínen: 10 ron

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!