Haszmann Pál Múzeum - Haszmann Pál Falumúzeum

Haszmann Pál Falumúzeum

» Fészeklakó történetek

Fészeklakó történetek - A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár és a csernátoni Haszmann Pál Múzeum Fészeklakó történetek címmel kreativitási és ismeretszerzési vetélkedőre hívja az 5-8. osztályos diákokat.A két intézmény 2013-ban indított útjára egy olvasásnépszerűsítő, kreativitást fejlesztő és közösségi érzést erősítő programot. A hagyományteremtés céljából létrehozott együttműködést idén vetélkedővel folytatják, amelynek győztesei szintén tábori részvételt, illetve könyvjutalmat nyerhetnek.Négytagú csapatok jelentkezését várják 2014. május 5-ig a június 7-én, szombaton sorra kerülő vetélkedőre, amelynek alapmotívuma a gólya lesz, annak képi, szövegi megjelenítései, természetismereti, földrajzi tudnivalókkal kiegészítve, illetve jelképes vonzatai, mint az eltávozás, a hazatérés, a fészekhez visszatalálás, az ahhoz való ragaszkodás, a gondoskodás és a szeretet. A vetélkedőn 4 fős csapatok vehetnek részt.Ajánlatos, de nem kötelező, a csapatok összeállításánál, hogy azokban minden érintett évfolyam (5., 6., 7., 8. osztály) képviselve legyen.A vetélkedőn való részvételhez szükséges könyvészeti és eligazító anyagot a jelentkező csapatoknak elküldik.Jelentkezni illetve bővebb információkat kérni a következő elérhetőségek egyikén lehet:haszmannorsi@yahoo.combiblio@kmkt.ro0746–103–796, 0267–367–612.

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár és a csernátoni Haszmann Pál Múzeum Fészeklakó történetek címmel kreativitási és ismeretszerzési vetélkedőre hívja az 5-8. osztályos diákokat.

A két intézmény 2013-ban indított útjára egy olvasásnépszerűsítő, kreativitást fejlesztő és közösségi érzést erősítő programot. A hagyományteremtés céljából létrehozott együttműködést idén vetélkedővel folytatják, amelynek győztesei szintén tábori részvételt, illetve könyvjutalmat nyerhetnek.
Négytagú csapatok jelentkezését várják 2014. május 5-ig a június 7-én, szombaton sorra kerülő vetélkedőre, amelynek alapmotívuma a gólya lesz, annak képi, szövegi megjelenítései, természetismereti, földrajzi tudnivalókkal kiegészítve, illetve jelképes vonzatai, mint az eltávozás, a hazatérés, a fészekhez visszatalálás, az ahhoz való ragaszkodás, a gondoskodás és a szeretet. 
A vetélkedőn 4 fős csapatok vehetnek részt.

Ajánlatos, de nem kötelező, a csapatok összeállításánál, hogy azokban minden érintett évfolyam (5., 6., 7., 8. osztály) képviselve legyen.
A vetélkedőn való részvételhez szükséges könyvészeti és eligazító anyagot a jelentkező csapatoknak elküldik.

Jelentkezni illetve bővebb információkat kérni a következő elérhetőségek egyikén lehet:
haszmannorsi@yahoo.com
biblio@kmkt.ro
0746–103–796, 0267–367–612.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!