Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Filmklub Party Session 19 - Grid / Jumbo

Filmklub Party Session 19 - Grid / Jumbo - Filmklub Party Session Június 8.-án pénteken este 21:30 órától az Art Caffe-ban Kézdivásárhelyen.    JUMBO (Kézdivásárhely):http://soundcloud.com/djjumbohttp://www.mixcloud.com/djjumbo/-liquid DNB, dubstepGRID (Sepsiszentgyörgy):http://soundcloud.com/gridhttp://www.mixcloud.com/grid/-drumandbass, breaksGrid a zenét egyszerre kezdte el tanulni az írással illetve az olvasással és mondhatni többet is foglalkozott vele eddigi élete során, mint az utóbbi kettővel. Kiskora óta zene tagozatos volt a városi művészeti líceumban, majd zenei tanulmányait a főiskolán folytatta.Az elektronikus ritmusok, dallamok az elemi évek után kezdték érdekelni és a líceum beköszöntével elhatározta, hogy nem csak hallgató akar lenni, hanem résztvevő is. Így kezdett el ritmusokat, hangokat gyártani a számítógépén. Nagy hatással voltak rá az akkori Allmassive rendezvények és ezek vezették a tört ritmusok irányába.Az egyetemi évek elején döntötte el, hogy aktívan is hozzájárul az underground zenei élethez, hogy betöltse azt az űrt,, ami az addigi rendezvények megszűnése által keletkezett.Így került először a keverőpult elé 2007 telén majd a következő év tavaszán hozzájárult a Tone Troopers AV szervezet megalakulásához.Azóta aktív dj, producer, valamint színházi zeneszerzőként is tevékenykedik.Eddigi lemezlovas pályafutása során olyan előadókkal lépett egy színpadra mint Sub Focus, Spor, Jade, Emalkay, Aquasky, Anima Sound System, Savage & MC Fantom, Gojira, Dj Snow, Dj Dudu & Mc Tina vagy Seba1394.Zenei vonalát leginkább a pörgő drum'n'bass határozza meg, melynek széles skáláján mozog, de helyet kapnak szettjeiben a breakbeat, dubstep meg az elektro irányzatok is.Filmklub évzáró party, mindenkit szeretettel várunk haza, érezzétek jól magatokat!Belépés INGYENES

Filmklub Party Session Június 8.-án pénteken este 21:30 órától az Art Caffe-ban Kézdivásárhelyen.
    
JUMBO (Kézdivásárhely):
http://soundcloud.com/djjumbo
http://www.mixcloud.com/djjumbo/
-liquid DNB, dubstep

GRID (Sepsiszentgyörgy):
http://soundcloud.com/grid
http://www.mixcloud.com/grid/
-drumandbass, breaks

Grid a zenét egyszerre kezdte el tanulni az írással illetve az olvasással és mondhatni többet is foglalkozott vele eddigi élete során, mint az utóbbi kettővel. Kiskora óta zene tagozatos volt a városi művészeti líceumban, majd zenei tanulmányait a főiskolán folytatta.Az elektronikus ritmusok, dallamok az elemi évek után kezdték érdekelni és a líceum beköszöntével elhatározta, hogy nem csak hallgató akar lenni, hanem résztvevő is. Így kezdett el ritmusokat, hangokat gyártani a számítógépén. Nagy hatással voltak rá az akkori Allmassive rendezvények és ezek vezették a tört ritmusok irányába.Az egyetemi évek elején döntötte el, hogy aktívan is hozzájárul az underground zenei élethez, hogy betöltse azt az űrt,, ami az addigi rendezvények megszűnése által keletkezett.
Így került először a keverőpult elé 2007 telén majd a következő év tavaszán hozzájárult a Tone Troopers AV szervezet megalakulásához.
Azóta aktív dj, producer, valamint színházi zeneszerzőként is tevékenykedik.
Eddigi lemezlovas pályafutása során olyan előadókkal lépett egy színpadra mint Sub Focus, Spor, Jade, Emalkay, Aquasky, Anima Sound System, Savage & MC Fantom, Gojira, Dj Snow, Dj Dudu & Mc Tina vagy Seba1394.
Zenei vonalát leginkább a pörgő drum'n'bass határozza meg, melynek széles skáláján mozog, de helyet kapnak szettjeiben a breakbeat, dubstep meg az elektro irányzatok is.

Filmklub évzáró party, mindenkit szeretettel várunk haza, érezzétek jól magatokat!
Belépés INGYENES

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!