Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Filmklub EKSZKLUZÍV - Montecarlo! és Fischer Gábor rendező

Filmklub EKSZKLUZÍV - Montecarlo! és Fischer Gábor rendező - Filmklub EKSZKLUZÍV! Vendégünk lesz Fischer Gábor rendező, a film után közönségtalálkozó!!!Május 12.-én 19.órától a Filmklubban, a  'Montecarlo!' 2004-es színes, magyar vígjátékot vetítjük Fischer Gábor rendezésében. Szereplők: Koltai Róbert, Mucsi Zoltán, Pikali Gerda.Totális csődben van a külvárosi iskola. Mikor minden remény összedől, Makkosi, a kiábrándító helyzetbe beletörődő pedagógus és Annamari, a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan a szentendrei kaszinóban köt ki. Meglepve tapasztalják, hogy Makkosi előre meg tudja mondani a rulett nyerőszámait. A matektanárt nem hagyja nyugodni a dolog és amikor szerelme is veszni látszik, mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát. Őrült terve, hogy a Monte-Carló-i kaszinóban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét.Forrás : port.hu

Filmklub EKSZKLUZÍV! Vendégünk lesz Fischer Gábor rendező, a film után közönségtalálkozó!!!

Május 12.-én 19.órától a Filmklubban, a  "Montecarlo!" 2004-es színes, magyar vígjátékot vetítjük Fischer Gábor rendezésében. Szereplők: Koltai Róbert, Mucsi Zoltán, Pikali Gerda.
Totális csődben van a külvárosi iskola. Mikor minden remény összedől, Makkosi, a kiábrándító helyzetbe beletörődő pedagógus és Annamari, a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan a szentendrei kaszinóban köt ki. Meglepve tapasztalják, hogy Makkosi előre meg tudja mondani a rulett nyerőszámait. A matektanárt nem hagyja nyugodni a dolog és amikor szerelme is veszni látszik, mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát. Őrült terve, hogy a Monte-Carló-i kaszinóban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét.

Forrás : port.hu

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!