Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Filmklub party - JUMBO + GORANGA

Filmklub party - JUMBO + GORANGA - A már tizenegyedik 'PARTY SESSION' bulira október 22.-én, kerül sor, a meghívottjaink a helyi közkedvelt JUMBO és Csíkszeredából GORANGA lemezlovas.Jumbo már többször pörgetett be a jelenlévőknek, annyira nem szorul bemutatásra. A liquid drum and bass és a dupstep stílusok világába visz bele fellépése alatt.A következő linken, pár nagyon jólsikerült mixét meghallgathatjátok:http://soundcloud.com/djjumbo    GORANGA, ismert lemezlovas, breaks, liquid drum and bass, és a dub-on túl sok mindenhez hozzányúlt már. Tág zenei rajongását és tudását nem egyszer bizonyította, minden nagyobb romániai városban fellépett, az idei Félszigeten is sikert aratva, a legnagyobb nevek mellett. Ezenkívül Magyarországon és Ausztriában is zenélt. Munkáiba belehallgathatunk az alábbi linken:http://soundcloud.com/t_mas        További információk után van lehetősége kutatni az érdeklődőnek a következő oldalakon:http://www.facebook.com/pages/T-m%C3%A1s-goranga/225075660882412?ref=ts&sk=wallhttp://www.myspace.com/gorangadj

A már tizenegyedik "PARTY SESSION" bulira október 22.-én, kerül sor, a meghívottjaink a helyi közkedvelt JUMBO és Csíkszeredából GORANGA lemezlovas.

Jumbo már többször pörgetett be a jelenlévőknek, annyira nem szorul bemutatásra. A liquid drum and bass és a dupstep stílusok világába visz bele fellépése alatt.
A következő linken, pár nagyon jólsikerült mixét meghallgathatjátok:
http://soundcloud.com/djjumbo





GORANGA, ismert lemezlovas, breaks, liquid drum and bass, és a dub-on túl sok mindenhez hozzányúlt már. Tág zenei rajongását és tudását nem egyszer bizonyította, minden nagyobb romániai városban fellépett, az idei Félszigeten is sikert aratva, a legnagyobb nevek mellett. Ezenkívül Magyarországon és Ausztriában is zenélt. Munkáiba belehallgathatunk az alábbi linken:
http://soundcloud.com/t_mas





További információk után van lehetősége kutatni az érdeklődőnek a következő oldalakon:
http://www.facebook.com/pages/T-m%C3%A1s-goranga/225075660882412?ref=ts&sk=wall
http://www.myspace.com/gorangadj


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

TrC420TrC420
Bejegyezve: 2011-10-20 15:08:40
Hajrááá tovabbra ish ;)
\m/ wobwoob
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!