Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Filmklub Party Session 13 - Jumbo + TMK + Grid

Filmklub Party Session 13 - Jumbo + TMK + Grid - Filmklub évzáró party december 23.-án, pénteken az Art Caffe-ban.JUMBO:http://soundcloud.com/djjumbo- liquid DNB, dubstepTMK:http://soundcloud.com/trippertmk- breaks, dub, funkGRID:http://soundcloud.com/grid- drumandbass, breaks+++vj CORNFLEXGrid a zenét egyszerre kezdte el tanulni az írással illetve az olvasással é smondhatni többet is foglalkozott vele eddigi életesorán, mint az utóbbi kettővel. Kiskora óta zenetagozatos volt a városi művészeti líceumban, majd zenei tanulmányait a főiskolán folytatta. Az elektronikus ritmusok, dallamok az elemi évek után kezdték érdekelni és a líceum beköszöntével elhatározta, hogy nem csak hallgató akar lenni, hanem résztvevő is. Így kezdett el ritmusokat, hangokat gyártani a számítógépén. Nagy hatással voltak rá az akkori Allmassive rendezvények és ezek vezették a tört ritmusok irányába. Az egyetemi évek elején döntötte el, hogy aktívan is hozzájárul az underground zenei élethez, hogy betöltse azt az űrt, ami az addigi rendezvények megszünése által keletkezett. Így került először a keverőpult elé 2007 telén majd a következö év tavaszán hozzájárult a Tone Troopers AV szervezet megalakulásához. Azóta aktív dj, producer, valamint színházi zeneszerzőként is tevékenykedik.Eddigi lemezlovas pályafutása során olyan előadókkal lépett egy színpadra mint Sub Focus, Spor, Jade, Emalkay, Aquasky, Anima Sound System, Savage & MC Fantom, Gojira, Dj Snow, DjDudu & Mc Tina vagy Seba1394.Zenei vonalát leginkább a pörgő drum'n'bass határozza meg, melynek széles skáláján mozog, de helyet kapnak szettjeiben a breakbeat, dubstep meg az elektro irányzatok is.Filmklub évzáró party, mindenkit szeretettel várunk haza, érezzétek jól magatokat!Belépő a bulira 23:00H előtt 5 RON, utána 10 RON.Köszönetet szeretnénk mondani, a társszervező Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának, támogatásuk nélkül nem működne a partisorozat.Filmklubhttp://www.facebook.com/kezdifilmklubA Filmklub 3 db. jegyet sorsol ki a hozzászólók közt. Határidõ december 23, péntek 16:00 óra.

Filmklub évzáró party december 23.-án, pénteken az Art Caffe-ban.

JUMBO:
http://soundcloud.com/djjumbo
- liquid DNB, dubstep

TMK:
http://soundcloud.com/trippertmk
- breaks, dub, funk

GRID:
http://soundcloud.com/grid
- drumandbass, breaks

+++vj CORNFLEX

Grid a zenét egyszerre kezdte el tanulni az írással illetve az olvasással é smondhatni többet is foglalkozott vele eddigi életesorán, mint az utóbbi kettővel. Kiskora óta zenetagozatos volt a városi művészeti líceumban, majd zenei tanulmányait a főiskolán folytatta. Az elektronikus ritmusok, dallamok az elemi évek után kezdték érdekelni és a líceum beköszöntével elhatározta, hogy nem csak hallgató akar lenni, hanem résztvevő is. Így kezdett el ritmusokat, hangokat gyártani a számítógépén. Nagy hatással voltak rá az akkori Allmassive rendezvények és ezek vezették a tört ritmusok irányába. Az egyetemi évek elején döntötte el, hogy aktívan is hozzájárul az underground zenei élethez, hogy betöltse azt az űrt, ami az addigi rendezvények megszünése által keletkezett. Így került először a keverőpult elé 2007 telén majd a következö év tavaszán hozzájárult a Tone Troopers AV szervezet megalakulásához. Azóta aktív dj, producer, valamint színházi zeneszerzőként is tevékenykedik.

Eddigi lemezlovas pályafutása során olyan előadókkal lépett egy színpadra mint Sub Focus, Spor, Jade, Emalkay, Aquasky, Anima Sound System, Savage & MC Fantom, Gojira, Dj Snow, DjDudu & Mc Tina vagy Seba1394.
Zenei vonalát leginkább a pörgő drum'n'bass határozza meg, melynek széles skáláján mozog, de helyet kapnak szettjeiben a breakbeat, dubstep meg az elektro irányzatok is.

Filmklub évzáró party, mindenkit szeretettel várunk haza, érezzétek jól magatokat!

Belépő a bulira 23:00H előtt 5 RON, utána 10 RON.

Köszönetet szeretnénk mondani, a társszervező Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának, támogatásuk nélkül nem működne a partisorozat.

Filmklub
http://www.facebook.com/kezdifilmklub

A Filmklub 3 db. jegyet sorsol ki a hozzászólók közt. Határidõ december 23, péntek 16:00 óra.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Timii.Timii.
Bejegyezve: 2011-12-15 16:56:21
YE!
Áláh áldjon titeket és legyen egy jo partyyynk!!!
piszz
TrC420TrC420
Bejegyezve: 2011-12-19 15:37:58
Evzááro' Partyyy:D!
A tavalyi felejthetetlen volt remelem ez ish olyan lessz!
Csaaaapjunk a lemezeeek kozeee \m/
MeliMeli
Bejegyezve: 2011-12-19 19:15:31
Fuuuuck Yeaaaah! \m/
Ismééét megvetitsük a fejüünket!
Elõõõõ a lézeeerpisztolyookkaal ! :))
MoncaMonca
Bejegyezve: 2011-12-19 23:37:40
Let's get this party started! en csak ennyit mondok. :)
UfoUfo
Bejegyezve: 2011-12-20 12:51:44
a falakat is kelljen tamogatni h nehogy oszeomoljanak , remelem ^:)^ %%-
EmEmEmEm
Bejegyezve: 2011-12-20 15:58:36
Ezzzaaz, zárjuk jóól az évet!
WobWobWob
ezz jólesz,jóólesz,érzem elõre \m/ :))
:)>-
hannahanna
Bejegyezve: 2011-12-23 12:52:19
ezt kertem az angyaltol;))
timotimo
Bejegyezve: 2011-12-23 16:06:40
vegreee :) hetek ota ezt varjuk :D
donzsedonzse
Bejegyezve: 2011-12-23 21:26:51
a KEZDI.INFO által sorsolt jegyek nyertesei: Meli, Ufo, timo
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!