Zöld Nap Egyesület

» Folytatódik a könyvgyűjtés

Folytatódik a könyvgyűjtés - A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület aktivistái az elmúlt években több alkalommal szerveztek könyvgyűjtési akciót. A legutóbb begyűlt könyvek a Brassó megyei datki könyvtár állományát gazdagították.A környezettudatos életmód része a papír újra hasznosítása is. Mielőtt azonban bármit is a papírgyűjtőbe raknánk, gondolkozzunk el azon, nem tudják-e mások valamire használni. Ne dobd ki a megunt könyveid. Juttasd el hozzánk, hogy másoknak is legyen lehetőségük elolvasni. A zöldek a gyűjtést júniustól folytatják és szeptemberig fog tartani.Az adományokat a szórvány településeken található könyvtárak részére jutattjuk el. Kérünk mindenkit, hogy lehetőségei szerint támogassa kezdeményezésünket. További információk a felhívással kapcsolatban a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen illetve a 0766.611066-os telefonszámon kaphatók.Segítségüket előre is köszönjük.Szerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Gayane Asatryan

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület aktivistái az elmúlt években több alkalommal szerveztek könyvgyűjtési akciót. A legutóbb begyűlt könyvek a Brassó megyei datki könyvtár állományát gazdagították.

A környezettudatos életmód része a papír újra hasznosítása is. Mielőtt azonban bármit is a papírgyűjtőbe raknánk, gondolkozzunk el azon, nem tudják-e mások valamire használni. Ne dobd ki a megunt könyveid. Juttasd el hozzánk, hogy másoknak is legyen lehetőségük elolvasni. A zöldek a gyűjtést júniustól folytatják és szeptemberig fog tartani.

Az adományokat a szórvány településeken található könyvtárak részére jutattjuk el. Kérünk mindenkit, hogy lehetőségei szerint támogassa kezdeményezésünket. További információk a felhívással kapcsolatban a zoldnapegyesulet@gmail.com e-mail címen illetve a 0766.611066-os telefonszámon kaphatók.

Segítségüket előre is köszönjük.

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Gayane Asatryan

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!