Forgalomkorlátozás a március 15-i ünnepség idejére

A közelgő március 15-i ünnepség okán március 14-én, kedden 16 óra után forgalomkorlátozásra kell számítani Kézdivásárhelyen, a Gábor Áron-téren. A Helyi Rendőrség munkatársai megkezdik a főtér autómentesítését, hogy a március 15-i rendezvényre szabaddá váljon a központi rész.

Kedd délutántól már lezárják a főtéri parkolókat, valamint az utakat a Gábor Áron utca és a posta kereszteződésénél, a Függetlenség utcában, a Mester utcában és az Apafi utcában is. Március 15-én, szerda reggel 7 órától a közlekedés elöl lezárják a főtérre bevezető utakat is, úgy mint a Purczel, Bem József, Wesselényi Miklós, Szacsvai János, Vasút és Béke utcákat. Felhívjuk az említett utcákban lakók figyelmét, hogy amennyiben lehetőségük van rá, autójukat ne hagyják az út szélén vagy a kapu előtt, ugyanis szerdán ezeken az útvonalakon történik majd a szekerek felvonulása. Továbbá, kérjük a főtéren lakókat, hogy járműveiket kedd délutántól szerda délutánig vigyék el a főtérről.

A forgalomkorlátozás március 15-én 14 óráig érvényes. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Megértésüket köszönjük!