Forgalomkorlátozás a március 15-i ünnepség idejére

A közelgő március 15-i ünnepség okán március 14-én, csütörtökön este 20 óra után forgalomkorlátozásra kell számítani Kézdivásárhelyen, a Gábor Áron téren. A Helyi Rendőrség munkatársai megkezdik a főtér autómentesítését, hogy a március 15-i rendezvényre szabaddá váljon a központi rész.

Csütörtök estétől már lezárják a főtéri parkolókat, valamint az utakat a Gábor Áron utca és a posta kereszteződésénél, a Függetlenség utcában, a Mester utcában és az Apafi utcában is. Március 15-én, péntek reggel 7 órától a közlekedés elöl lezárják a főtérre bevezető utakat is, úgy mint a Purczel, Bem József, Wesselényi Miklós, Szacsvai János, Vasút és Béke utcákat (a Szőcs József utcától).

Felhívjuk az említett utcákban lakók figyelmét, hogy amennyiben lehetőségük van rá, autójukat ne hagyják az út szélén vagy a kapu előtt, ugyanis pénteken ezeken az útvonalakon történik majd a szekerek felvonulása. Továbbá, kérjük a főtéren lakókat, hogy járműveiket csütörtök délutántól péntek délutánig vigyék el a főtérről.

A forgalomkorlátozás március 15-én 14 óráig érvényes. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk. Megértésüket köszönjük!

2014 március 15 - fotó: Deme Tamás
https://www.kezdi.info/kepek/kep/3315