Free Frog Rider's - 15.-ik Free Frog's Riders motoros hétvége a Fortyogón

15.-ik Free Frog's Riders motoros hétvége a Fortyogón

» Free Frog's Rider motoros találkozó - 2011

Free Frog's Rider motoros találkozó -  2011 - A kézdivásárhelyi  Free Frog’s Riders motorosklub idén 12.-ik alkalommal szervez nemzetközi motorostalálkozót a kézdivásárhelyi Fortyogófürdőn.
 A szervezők idén is törekedtek a szinvonalas kikapcsolódást biztosítani az erre vágyóknak. 
A szokásokhoz híven július elsö hétvégén koncertekkel és versenyekkel próbálnak szórakoztatni.Pénteken az esti órákban a koncertsorozatot a Selfish Murphy ír kelta rock nyitja majd ezt követően színpadra lép a magyarországi legendás Missio zenekar, a bulit a kézdivásárhelyi Metropolis zárja.Szombaton a szokásos időben (12) lesz a felvonulás a már jól bevált útvonalon, délután az ebéd után versenyeken vehetnek részt a motor szerelmesei, de nemcsak. Este ismét a koncerteké a föszerep, látható és hallható lesz elsöként a Celest zenekar, öket követi a Rockin Rockcats magyarországról akik észbontó Rockabillit játszanak és befejezésül de nem  utolsó sorban a már jól ismert Desperado lesz látható.Jegyeket a  rendezvény hetén lehet elővételben vásárolni a kézdivásárhelyi Béka kocsmában és a sepsiszentgyörgyi Bistróban 20 ronért. A helyszinen a pénteki napra 15, szombatra 20 illetve az egész  hétvégére szóló jegy ára 25 ronba kerűl.A szervezők minden erdeklődőt várnak sok szeretettel.www.freefrog.ro

A kézdivásárhelyi  Free Frog’s Riders motorosklub idén 12.-ik alkalommal szervez nemzetközi motorostalálkozót a kézdivásárhelyi Fortyogófürdőn.
 A szervezők idén is törekedtek a szinvonalas kikapcsolódást biztosítani az erre vágyóknak. 
A szokásokhoz híven július elsö hétvégén koncertekkel és versenyekkel próbálnak szórakoztatni.

Pénteken az esti órákban a koncertsorozatot a Selfish Murphy ír kelta rock nyitja majd ezt követően színpadra lép a magyarországi legendás Missio zenekar, a bulit a kézdivásárhelyi Metropolis zárja.
Szombaton a szokásos időben (12) lesz a felvonulás a már jól bevált útvonalon, délután az ebéd után versenyeken vehetnek részt a motor szerelmesei, de nemcsak. Este ismét a koncerteké a föszerep, látható és hallható lesz elsöként a Celest zenekar, öket követi a Rockin Rockcats magyarországról akik észbontó Rockabillit játszanak és befejezésül de nem  utolsó sorban a már jól ismert Desperado lesz látható.

Jegyeket a  rendezvény hetén lehet elővételben vásárolni a kézdivásárhelyi Béka kocsmában és a sepsiszentgyörgyi Bistróban 20 ronért. A helyszinen a pénteki napra 15, szombatra 20 illetve az egész  hétvégére szóló jegy ára 25 ronba kerűl.

A szervezők minden erdeklődőt várnak sok szeretettel.

www.freefrog.ro

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!