Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Függőséget okozó szokások serdülőkorban

Függőséget okozó szokások serdülőkorban - A kézdivásárhelyi EMI is megszervezi a 'Függőséget okozó szokások serdülőkorban' című képes, vetített előadást, Fazakas Ildikó bemutatásában.A rendezvényt több mint tizenöt ifjúsági szervezet is megszervezi. A kézdivásárhelyi EMI a harmadik, aki csatlakozik a rendezvénysorozathoz. A turné első állomása Málnásfürdő volt, ahol a helyi EMI csapat várta nagy szeretettel az érdeklődőket. Ezután következett Brassó, ahol az IKE csapata volt a házigazda.Minden érdeklődőt szeretettel várunk február 5-én, 18 órától az EMNT teremben (Kálvin Központ, a Siculus Rádió szomszédságában, Gábor Áron utca 13/2) megszervezett előadásra.

A kézdivásárhelyi EMI is megszervezi a "Függőséget okozó szokások serdülőkorban" című képes, vetített előadást, Fazakas Ildikó bemutatásában.

A rendezvényt több mint tizenöt ifjúsági szervezet is megszervezi. A kézdivásárhelyi EMI a harmadik, aki csatlakozik a rendezvénysorozathoz. A turné első állomása Málnásfürdő volt, ahol a helyi EMI csapat várta nagy szeretettel az érdeklődőket. Ezután következett Brassó, ahol az IKE csapata volt a házigazda.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk február 5-én, 18 órától az EMNT teremben (Kálvin Központ, a Siculus Rádió szomszédságában, Gábor Áron utca 13/2) megszervezett előadásra.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!