Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Gelence után Kézdialmás következett

Gelence után Kézdialmás következett - Gelence községbe látogatott március 2.-án a Kézdiszékért Egyesület és a kézdiszéki EMNT. A rendezvény nyitányaként, Bardócz Csaba kézdiszéki EMNT elnök köszöntötte az egybegyűlteket, valamint a meghívottat Balogh Károly történelem tanár, történészt, aki Gelence történetéről, valamint számos Gelencével kapcsolatos érdekességről számolt be a hallgatóságnak.Az előadást követően a kézdivásárhelyi Demokrácia Központ alkalmazottai a magyar állampolgársággal kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatták az érdeklődőket.Másnap március 3.-án Kézdialmás községbe folytatódott a rendezvénysorozat. Johann Taierling a kézdiszéki EMNT gazdasági bizottságának vezetője köszöntötte a jelenlévőket és számolt be a rendezvény célkitűzéséről. Ezt követően Motica Róbert a pályázatírással kapcsolatos információkat osztott meg a gazdálkodókkal. Az előadás után könyvbemutató következett. Kisgyörgy Zoltán újságíró, a Harangoskönyv című könyvét mutatta be. Az esemény megszervezésében partnerünk volt a Kézdialmás Község Tanácsa.

Gelence községbe látogatott március 2.-án a Kézdiszékért Egyesület és a kézdiszéki EMNT. A rendezvény nyitányaként, Bardócz Csaba kézdiszéki EMNT elnök köszöntötte az egybegyűlteket, valamint a meghívottat Balogh Károly történelem tanár, történészt, aki Gelence történetéről, valamint számos Gelencével kapcsolatos érdekességről számolt be a hallgatóságnak.
Az előadást követően a kézdivásárhelyi Demokrácia Központ alkalmazottai a magyar állampolgársággal kapcsolatos tudnivalókról tájékoztatták az érdeklődőket.

Másnap március 3.-án Kézdialmás községbe folytatódott a rendezvénysorozat. Johann Taierling a kézdiszéki EMNT gazdasági bizottságának vezetője köszöntötte a jelenlévőket és számolt be a rendezvény célkitűzéséről. Ezt követően Motica Róbert a pályázatírással kapcsolatos információkat osztott meg a gazdálkodókkal. Az előadás után könyvbemutató következett. Kisgyörgy Zoltán újságíró, a Harangoskönyv című könyvét mutatta be. Az esemény megszervezésében partnerünk volt a Kézdialmás Község Tanácsa.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!