Allmassive Rádió - Allmassive

Allmassive

» Get Out !! fesztivál

Get Out !! fesztivál - Tündér Ilona völgyében, a festői dombok között elrejtve, a rege és történelem találkozásánál, rátalálunk a múltra és a jövőre. A nyárádmenti legenda szerint, a csodálatos tündérlány, Tündér Ilona, egy utat építtetett, hogy azon a mikhazi várától, a Fehérvárott lakó kedveséhez, Argyelus királyfihoz kocsikázhasson, amelyet minden varázshatalma mellett sem sikerült befejeznie, mert a szépségére irigykedő tündérek, folytonosan gátolták a művét. Az utat római idők óta, napjainkban is megtaláljuk, amelyen a Görgényi havasokból, sót  szállítottak Maros megye falvaihoz, a tündérek völgyén keresztül. Ebben a Marosvásárhelytől 24 km-re elterülő völgyben található a Tündér Ilona kemping is, amely 2010 Augusztus 5/6/7-en otthona lesz a Get Out!! fesztiválnak. Az 5 hektáros területtel rendelkező, halastóval és focipályával, lounge zónával és sátrazó területtel, valamint tusolókkal és wc-kkel ellátott kempingben, a látogatók kipróbálhatnak számos szabadtéri tevékenységet, mint például az íjászatot, lovaglást, szekeres sétát, focit, vagy a kempingtől 500m-re kanyargó Nyárád folyóban való fürdést. A helyi jellegzetes ízek, fűszerezve elismert hazai és nemzetközi lemezlovasokkal egy varázslatos hétvégét  ígérnek egy festői környezetben.Érintett zenei irányzatok: hip-hop, funk, reggae, minimal, house, tech house, techno, dubstep, breakbeat, electro, drum and bass.Zenei programFőszínpad Augusztus 5 -- 21:00-10:00 -- Big Bud (UK), Kojok, Injektah, Astronaut KruAugusztus 6 -- 21:00-10:00 -- SKC (HU), Spinline (HU), Cornflex (DE), Seba1394, DownSounD Augusztus 7 -- 21:00-10:00 -- Ludmilla (HU), Tomasan, K-Lu, Limun, Newgotti, baMSeVizuális programAugusztus 5 -- 22:00-06:00 -- VJVJVJ TeamAugusztus 6 -- 22:00-06:00 -- AndriuskAugusztus 7 -- 22:00-06:00 -- Zighaizen+ Photone [Tone Troopers]Lounge Stage:Augusztus 5. csütörtök - Asheron, Flying Circus, JungsoulAugusztus 6. péntek  - Cherry, Acqzuel, Koyr, Dudawles, Wrk, Tamaka, PristviAugusztus 7. szombat - Cshoobee, Bread&Butter, Rapala, Nadasan, Down, Aeromaschine, Dobrescu, ToneJegyárak:1 napos jegy Csütörtök - 25 Ron1 napos jegy Péntek - 30 Ron1 napos jegy Szombat - 35 Ron2 napos jegy / Hétvége - 60 Ron3 napos jegy / Fesztivál - 70 RonSzabadtéri aktivitások: lovaglás, labdarúgás, szekeres séták, természetbarangolás, íjászat, paintball, fal mászás, asztali foci, ping pong, tollaslabda, röplabdaAz fesztivál oldala: downsound.ro[ Verseny ] A kézdi.infó 1 darab - az egész rendezvény idejére érvényes belépõjegyet sorsol ki erre az eseményre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Eredményhirdetés az esemény előtti napon, délben 12 órakor. Sok sikert mindenkinek!!!Fotó összefoglaló a GetOut!! fesztivál 2010-es kiadásáról.

Tündér Ilona völgyében, a festői dombok között elrejtve, a rege és történelem találkozásánál, rátalálunk a múltra és a jövőre. A nyárádmenti legenda szerint, a csodálatos tündérlány, Tündér Ilona, egy utat építtetett, hogy azon a mikhazi várától, a Fehérvárott lakó kedveséhez, Argyelus királyfihoz kocsikázhasson, amelyet minden varázshatalma mellett sem sikerült befejeznie, mert a szépségére irigykedő tündérek, folytonosan gátolták a művét. Az utat római idők óta, napjainkban is megtaláljuk, amelyen a Görgényi havasokból, sót  szállítottak Maros megye falvaihoz, a tündérek völgyén keresztül. Ebben a Marosvásárhelytől 24 km-re elterülő völgyben található a Tündér Ilona kemping is, amely 2010 Augusztus 5/6/7-en otthona lesz a Get Out!! fesztiválnak. Az 5 hektáros területtel rendelkező, halastóval és focipályával, lounge zónával és sátrazó területtel, valamint tusolókkal és wc-kkel ellátott kempingben, a látogatók kipróbálhatnak számos szabadtéri tevékenységet, mint például az íjászatot, lovaglást, szekeres sétát, focit, vagy a kempingtől 500m-re kanyargó Nyárád folyóban való fürdést. A helyi jellegzetes ízek, fűszerezve elismert hazai és nemzetközi lemezlovasokkal egy varázslatos hétvégét  ígérnek egy festői környezetben.

Érintett zenei irányzatok: hip-hop, funk, reggae, minimal, house, tech house, techno, dubstep, breakbeat, electro, drum and bass.


Zenei program
Főszínpad
Augusztus 5 -- 21:00-10:00 -- Big Bud (UK), Kojok, Injektah, Astronaut Kru
Augusztus 6 -- 21:00-10:00 -- SKC (HU), Spinline (HU), Cornflex (DE), Seba1394, DownSounD
Augusztus 7 -- 21:00-10:00 -- Ludmilla (HU), Tomasan, K-Lu, Limun, Newgotti, baMSe

Vizuális program
Augusztus 5 -- 22:00-06:00 -- VJVJVJ Team
Augusztus 6 -- 22:00-06:00 -- Andriusk
Augusztus 7 -- 22:00-06:00 -- Zighaizen
+ Photone [Tone Troopers]

Lounge Stage:
Augusztus 5. csütörtök - Asheron, Flying Circus, Jungsoul
Augusztus 6. péntek  - Cherry, Acqzuel, Koyr, Dudawles, Wrk, Tamaka, Pristvi
Augusztus 7. szombat - Cshoobee, Bread&Butter, Rapala, Nadasan, Down, Aeromaschine, Dobrescu, Tone

Jegyárak:
1 napos jegy Csütörtök - 25 Ron
1 napos jegy Péntek - 30 Ron
1 napos jegy Szombat - 35 Ron
2 napos jegy / Hétvége - 60 Ron
3 napos jegy / Fesztivál - 70 Ron

Szabadtéri aktivitások: lovaglás, labdarúgás, szekeres séták, természetbarangolás, íjászat, paintball, fal mászás, asztali foci, ping pong, tollaslabda, röplabda

Az fesztivál oldala: downsound.ro

[ Verseny ] A kézdi.infó 1 darab - az egész rendezvény idejére érvényes belépõjegyet sorsol ki erre az eseményre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Eredményhirdetés az esemény előtti napon, délben 12 órakor. Sok sikert mindenkinek!!!


Fotó összefoglaló a GetOut!! fesztivál 2010-es kiadásáról.

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Get Out !!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

MicrourbanMicrourban
Bejegyezve: 2010-07-13 13:56:20
Ezen ott kell lenni!!! Zsir a line-up, lesz amit kovetni. Aki meg iden nyaron nem razta ki magabol a feszultseget, most ez egy jo alakalom, ott kell lenni.
MatyoMatyo
Bejegyezve: 2010-07-21 15:14:05
Igazi nagy Bulee lesz.......
JumboJumbo
Bejegyezve: 2010-08-03 11:43:39
Bomba buli lesz! ! ! ott kell lenni :D
SzempySzempy
Bejegyezve: 2010-08-03 13:39:30
Ott a helyem :D
I got to get out!!
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-08-04 12:29:25
Köszönjük a hozzászólásokat mindenkinek.
A nyertes: [Microurban] hozzászóló, akik az eseményen díjtalanul vehet részt.

A Profi Rádiónak köszönhetõen kisorsolhattunk meg egy ráadás belépõt, amit [Matyo] nyert meg.

Jó szórakozást mindenkinek!
SzempySzempy
Bejegyezve: 2010-08-04 15:04:44
Eh, ezt a mázli, négyen kommentáltak, és ketten nyertek, és én egyikbe se vagyok benne :D hát szép :P
TmkTmk
Bejegyezve: 2010-08-09 16:00:12
Az esõt és a velejáró sárt leszámítva - nagyon kellemes volt ott lenni, válogatott zenét hallgatni válogatott dj-k elõadásában... Party-Party-Party

Aki nem ment el: Jövõre ha lehet ne hagyja ki - messze a legjobb fesztiválhangulat a környéken!!!

:D
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!