Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak spanyol, szlovákiai magyar és bolgár fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt. Az ificsere elsődleges célja a környezetvédelmi tudatosság növelése, a fiatalok környezettudatosabbá tétele és az európai identitás növelése a résztvevők körében. A program keretében lehetőség nyílik a résztvevők számára új területek megismerésére és speciális tapasztalatok szerzésére!

Résztvevők száma: 8 (16 és 20 év közötti résztvevő) + 1 (18 év feletti koordinátor / kisérő)

Hogyan vehetsz részt?

Egyszerűen: 2023. augusztus 27. és szeptember 4. között vegyél ki egy pár nap szabadot, legyen benned egy pici kalandvágy és akarj megismerni más országbeli fiatalokat. A program során a szervezők a napi háromszori étkezést, utazást és szállást biztosítják. Jelentkezési határidő augusztus 20, a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és tölts el egy pár napot Felvidék szépséges tájain.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!