Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Gyárfás István és Sárik Péter Duó a Borudvarban

Gyárfás István és Sárik Péter Duó a Borudvarban - Április 7.-én, hétfőn a Jazz Café Borudvarában Gyárfás István és Sárik Péter Duót hallhatjuk 21 órától.Gyárfás István, népszerű becenevén Gyafi, a magyar jazzélet egyik legszimpatikusabb egyénisége, nem mellesleg fantasztikus gitáros. Szinte minden jelentős magyar jazz-zenésszel játszott már együtt, e mellett pedig olyan kiváló amerikai zenészekkel is, mint George Duke, Peter Erskine, Benny Green, Scott Hamilton, vagy Jeff Ballard. Tagja a Budapest Jazz Orchestrának, vezeti saját trióját és a BPA Gospel Teamet.Sárik Pétert virtuozitásáról és műfaji sokoldalúságáról ismerhetjük. Az évek során a jazz mellett majd minden zenei irányzatban kipróbálta magát: játszott klasszikus, könnyű, pop, latin és világzenét.Jelenleg saját trióját vezeti, e mellett számos zenekarban és előadóval dolgozik. Mint zeneszerző jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak: kompozíciói rendre dobogós helyezéseket értek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.Formációjuk vérbeli jazz duó, koncertjeik vidám kalandozások, melyek a műfaj szinte minden korszakát és stílusát érintik. Mindketten gyakori fellépői az erdélyi-romániai kluboknak és fesztiváloknak.

Április 7.-én, hétfőn a Jazz Café Borudvarában Gyárfás István és Sárik Péter Duót hallhatjuk 21 órától.

Gyárfás István, népszerű becenevén Gyafi, a magyar jazzélet egyik legszimpatikusabb egyénisége, nem mellesleg fantasztikus gitáros. Szinte minden jelentős magyar jazz-zenésszel játszott már együtt, e mellett pedig olyan kiváló amerikai zenészekkel is, mint George Duke, Peter Erskine, Benny Green, Scott Hamilton, vagy Jeff Ballard. Tagja a Budapest Jazz Orchestrának, vezeti saját trióját és a BPA Gospel Teamet.



Sárik Pétert virtuozitásáról és műfaji sokoldalúságáról ismerhetjük. Az évek során a jazz mellett majd minden zenei irányzatban kipróbálta magát: játszott klasszikus, könnyű, pop, latin és világzenét.
Jelenleg saját trióját vezeti, e mellett számos zenekarban és előadóval dolgozik. Mint zeneszerző jelentős nemzetközi sikereket mondhat magáénak: kompozíciói rendre dobogós helyezéseket értek el az Egyesült Államok és Nagy Britannia legjelentősebb dalszerző versenyein.

Formációjuk vérbeli jazz duó, koncertjeik vidám kalandozások, melyek a műfaj szinte minden korszakát és stílusát érintik. Mindketten gyakori fellépői az erdélyi-romániai kluboknak és fesztiváloknak.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!