2016. február 25-én, csütörtökön este 21 órától a budapesti Gyárfás István - Permecz Mátyás Trió koncertezik kézdivásárhelyen a Jazz Cafében.

A zenekar tagjai:

Gyárfás István:
Gyárfás István a fiatalabb muzsikusgeneráció jeles képviselője. Diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén szerezte. Másfél évtizede alakította trióját, amellyel 1995-ben elkészítette Live At The Jazz Café című első CD-jét. Gyárfás zenei példaképei Wes Montgomery és más mainstream jazz óriások. Deseő Csabával az utóbbi években rendszeresen lépnek fel együtt, ilyenkor a trió kvartetté bővül. Hazai koncertek mellett nagy sikerrel szerepeltek a közelmúltban Ausztriában, Dániában, Németországban és Romániában. Alkalmanként kvintett formában is játszanak.

Premecz Mátyás:
Hat éves kora óta foglalkozik a zenével. Mivel több családtagja is játszott a zongorán, így természetes volt, hogy szülei zeneiskolába iratták be. A Tóth Aladár Zeneiskolában tanult zongorázni, iskolai kórusokban is énekelt. Kaiser Adrienne volt a zongoratanára.

Jeszenszky György
1963-ban született Budapesten. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz Tanszakán, Kovács Gyula és Nesztor Iván növendékeként 1987-ben végzett. Az azóta eltelt csaknem három évtized alatt hazánk egyik legelismertebb és legfoglalkoztatottabb jazzdobosává vált. Olyan kiváló muzsikusokkal játszott együtt koncerteken és lemezfelvételeken, mint Tony Lakatos, Gadó Gábor, Deseő Csaba, Regős István és Binder Károly. Jelenleg tagja az Equinox zenekarnak, Lakatos Ágnes együttesének, Grencsó István különböző formációinak, valamint Gyárfás István zenekarainak.