Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Gyereknap június 1-2. a Molnár Józsiás parkban - Felhívás civil szervezetek részére

Gyereknap június 1-2. a Molnár Józsiás parkban - Felhívás civil szervezetek részére - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala idén is megszervezi a Gyereknapot, amelyre június 1-2. között kerül sor a Molnár Józsiás parkban. Idén a civil szervezetek kezébe adjuk a szervezés jogát, akik konkrét programtervezettel, javaslatokkal és ötletekkel járulhatnak hozzá a gyerekeknek szóló hétvégéhez. A javaslatokat és ötleteket egy pályázat formájában lehet leadni a polgármesteri hivatal 101-es szobájában.A pályázatnak tartalmaznia kell:- teljes programot a gyereknapra (június 1-2.)- a rendezvény költségvetését, belefoglalva az esetleges reklámanyagok legyártásának mennyiségét is (pólók, szóróanyagok, díjak, stb.)A pályázatban arra is várunk javaslatokat, hogy milyen gyerekelőadásokat, gyerekeknek szóló programokat, alternatív programokat (könyvbemutatók, játékkülönlegességek stb.) lehetne megszervezni/elhívni Kézdivásárhelyre.A pályázat leadásának határideje: április 30., kedd, 16 óraA polgármesteri hivatal vállalja:- a rendezvény arculatának megtervezését és kivitelezését- promóciós anyagok legyártását (plakát, pólók, reklámanyagok)- a rendezvény mediatizálását (TV, rádió, újság, online média)- asztalok, padok, esetleg színpad biztosítását- helyszínek biztosítását- étkeztetést a szervezőknek- fellépőknek szállást és étkeztetéstSzervezzünk együtt egy felejthetetlen gyereknapot városunk legkisebbjei számára!Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala2013. április 10.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala idén is megszervezi a Gyereknapot, amelyre június 1-2. között kerül sor a Molnár Józsiás parkban. Idén a civil szervezetek kezébe adjuk a szervezés jogát, akik konkrét programtervezettel, javaslatokkal és ötletekkel járulhatnak hozzá a gyerekeknek szóló hétvégéhez. A javaslatokat és ötleteket egy pályázat formájában lehet leadni a polgármesteri hivatal 101-es szobájában.

A pályázatnak tartalmaznia kell:
- teljes programot a gyereknapra (június 1-2.)
- a rendezvény költségvetését, belefoglalva az esetleges reklámanyagok legyártásának mennyiségét is (pólók, szóróanyagok, díjak, stb.)

A pályázatban arra is várunk javaslatokat, hogy milyen gyerekelőadásokat, gyerekeknek szóló programokat, alternatív programokat (könyvbemutatók, játékkülönlegességek stb.) lehetne megszervezni/elhívni Kézdivásárhelyre.

A pályázat leadásának határideje: április 30., kedd, 16 óra

A polgármesteri hivatal vállalja:
- a rendezvény arculatának megtervezését és kivitelezését
- promóciós anyagok legyártását (plakát, pólók, reklámanyagok)
- a rendezvény mediatizálását (TV, rádió, újság, online média)
- asztalok, padok, esetleg színpad biztosítását
- helyszínek biztosítását
- étkeztetést a szervezőknek
- fellépőknek szállást és étkeztetést

Szervezzünk együtt egy felejthetetlen gyereknapot városunk legkisebbjei számára!

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala
2013. április 10.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!