Zöld Nap Egyesület

» Gyermek a természetben fotókiállítas a céhes városban

Gyermek a természetben fotókiállítas a céhes városban - Szeretettel meghívjuk a Zöld Nap Egyesület kiállítására. A zöldek ígéretükhöz híven a Gyermek a természetben fotókiállítást két helyszínen mutatják be. Az Anselmo fogadó több száz látogatója után, október 29-től november 5-ig a kézdivásárhelyi Vigadóban lesz megtekinthető a negyven legjobb alkotás.A kézdivásárhelyi megnyitóra október 29-én 17 órától kerül sor a Vigadó földszinti kiállítótermében.Hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra, annak szépségeire és értékeinknek megóvására.Ez nem jöhetne létre a Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft. segítsége nélkül. Ezúton is köszöni a szervező egyesület a támogatásukat.A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el. (Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András.)Nyertesek névsora:I díjazott: Török Csaba - Tölgyfa (Marosvásárhely)II. díjazott: Datki Gyöngyvér - Kiváncsiság (Zabola)III. díjazott: Horváth Rudolf - Tass - Kis vezér I (Sepsiszentgyorgy)Dicséretben részesült:Both Bernadett - Katt (Kovászna)Lukács Levente - (Marosszentgyörgy)Közönségdíjban részesült:Kertész Júlia Melinda - (Kézdivásárhely)A kiállítás november 5.-ig látható az intézmény nyitva tartási idejében.Szerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Ieva Brikmane

Szeretettel meghívjuk a Zöld Nap Egyesület kiállítására. A zöldek ígéretükhöz híven a Gyermek a természetben fotókiállítást két helyszínen mutatják be. Az Anselmo fogadó több száz látogatója után, október 29-től november 5-ig a kézdivásárhelyi Vigadóban lesz megtekinthető a negyven legjobb alkotás.
A kézdivásárhelyi megnyitóra október 29-én 17 órától kerül sor a Vigadó földszinti kiállítótermében.

Hatodik alkalommal hirdetett fotópályázatot a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület. A pályázat célja volt a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra, annak szépségeire és értékeinknek megóvására.

Ez nem jöhetne létre a Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft. segítsége nélkül. Ezúton is köszöni a szervező egyesület a támogatásukat.

A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el. (Nagy Lajos, Bede Gábor, Kelemen Gábor és Vetró András.)

Nyertesek névsora:
I díjazott: Török Csaba - Tölgyfa (Marosvásárhely)
II. díjazott: Datki Gyöngyvér - Kiváncsiság (Zabola)
III. díjazott: Horváth Rudolf - Tass - Kis vezér I (Sepsiszentgyorgy)

Dicséretben részesült:
Both Bernadett - Katt (Kovászna)
Lukács Levente - (Marosszentgyörgy)

Közönségdíjban részesült:
Kertész Júlia Melinda - (Kézdivásárhely)

A kiállítás november 5.-ig látható az intézmény nyitva tartási idejében.

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Ieva Brikmane

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!