Zöld Nap Egyesület

» Gyermek a természetben - fotópályázat

Gyermek a természetben - fotópályázat - A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén újra meghirdeti az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe a Gyermek a természetben, a nyertes alkotásokból 2013-as forgatható falinaptár készül.A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására weboldalunk ad helyet.A fotókat 2012. Augusztus 20. - Szeptember 17. (éjfél) között várjuk!A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.Küldjön be három fotót (minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhasson a nyereményekért. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sért más szerzői jogot. A fotók beküldésével a pályázó lemond mindenfajta szerzői jogáról, mindenfajta ellenszolgáltatás igénylése nélkül. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból. A beküldött fotók - anonim módon (név, cím és elérhetőség nélkül) - csak a fénykép címével felkerülnek a weblapra. Szeptember 18. és 25.-ike között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája különdíjba részesül.Eredményhirdetés: 2012. október első hetében lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon. A kiállítás Ojtozba és Kézdivásárhelyen lesz látogatható.A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:I.díj: Samsung mobiltelefon kamerávalII.díj: webkamera, ZNE ajándékcsomagIII.díj: ZNE ajándékcsomagA Dicséretben részesülők: trikóTámogatóink : Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft.Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, kezdi.infoSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Ieva Brikmane

A Zöld Nap Egyesület augusztus közepén újra meghirdeti az elmúlt években sikert aratott fotópályázatát. A pályázat címe a Gyermek a természetben, a nyertes alkotásokból 2013-as forgatható falinaptár készül.
A pályázat célja a fotósok művein keresztül felhívni a figyelmet a gyermek és a természet közötti szoros kapcsolatra annak szépségeire és értékeinek megóvására. A pályázat megjelenésére, lebonyolítására weboldalunk ad helyet.
A fotókat 2012. Augusztus 20. - Szeptember 17. (éjfél) között várjuk!
A verseny lezárulta után 4 fős szakértő zsűri dönt a beérkezett pályázati anyagokról.
Küldjön be három fotót (minimális felbontása 1024×768 kell legyen) a zoldnapegyesulet@gmail.com címre, hogy eséllyel indulhasson a nyereményekért. A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sért más szerzői jogot. A fotók beküldésével a pályázó lemond mindenfajta szerzői jogáról, mindenfajta ellenszolgáltatás igénylése nélkül. A pályázat tartalmazza a pályázó adatait: név, cím, telefonszám. A beküldött adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél számára nem adjuk át.
A kiíró fenntartja a jogot, hogy a kiíráshoz nem illő képeket kizárja a pályázatból. A beküldött fotók - anonim módon (név, cím és elérhetőség nélkül) - csak a fénykép címével felkerülnek a weblapra. Szeptember 18. és 25.-ike között lehet hozzászólást küldeni a fotókra. A legtöbb hozzászólást kapott fotó gazdája különdíjba részesül.
Eredményhirdetés: 2012. október első hetében lesz, amiről időben értesítjük a pályázókat és a nyilvánosságot. A nyertesek névsora megtekinthető lesz a portálunkon. A kiállítás Ojtozba és Kézdivásárhelyen lesz látogatható.

A legjobb fotók készítőit az alábbi díjakkal jutalmazzuk:
I.díj: Samsung mobiltelefon kamerával
II.díj: webkamera, ZNE ajándékcsomag
III.díj: ZNE ajándékcsomag
A Dicséretben részesülők: trikó

Támogatóink : Kovászna Megye Tanácsa és a Niko Kft.
Médiatámogatóink: Profi Rádió, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék, kezdi.info

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Ieva Brikmane

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!