Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Hadtörténeti kiállítás Bereckben

Hadtörténeti kiállítás Bereckben - Nemzeti ünnepünk alkalmából március 16-án Hadtörténeti kiállítást szervez a Kézdiszékért Egyesület Bereck községben. A rendezvény helyszíne a Berecki Művelődési Otthon, társszervezője a Kézdiszéki EMNT, a Kézdivásárhelyi Hatvanégyvármegye Ifjúsági Mozgalom, az Erdélyi Kutatócsoport, és Bereck önkormányzata. Bereck lesz a Kézdiszékért Egyesület közösségépítő rendezvénysorozatának következő állomása. Pénteken délután 16 órától a berecki közönség Bene Zoltán és Bíró Attila lemhényi gyűjtők munkájából szervezett Hadtörténeti kiállítást tekinthetik meg. A kiállított tárgyak érdekessége, hogy nagy részük a hajdani harcterekről kerültek elő. A két gyűjtő fáradtságot nem ismerve hétvégenként gyűjtögeti a kiállítás tárgyait. A helyszínen a gyűjtők - az érdeklődőknek - ismertetik a tárgyak történeteit, illetve azt is, hogy hajdanán kik és mire használták azokat.A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. A belépés díjtalan. A rendezvényt a Bethlen Gábor Alap támogatja.

Nemzeti ünnepünk alkalmából március 16-án Hadtörténeti kiállítást szervez a Kézdiszékért Egyesület Bereck községben. A rendezvény helyszíne a Berecki Művelődési Otthon, társszervezője a Kézdiszéki EMNT, a Kézdivásárhelyi Hatvanégyvármegye Ifjúsági Mozgalom, az Erdélyi Kutatócsoport, és Bereck önkormányzata.

Bereck lesz a Kézdiszékért Egyesület közösségépítő rendezvénysorozatának következő állomása. Pénteken délután 16 órától a berecki közönség Bene Zoltán és Bíró Attila lemhényi gyűjtők munkájából szervezett Hadtörténeti kiállítást tekinthetik meg. A kiállított tárgyak érdekessége, hogy nagy részük a hajdani harcterekről kerültek elő. A két gyűjtő fáradtságot nem ismerve hétvégenként gyűjtögeti a kiállítás tárgyait. A helyszínen a gyűjtők - az érdeklődőknek - ismertetik a tárgyak történeteit, illetve azt is, hogy hajdanán kik és mire használták azokat.
A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt. A belépés díjtalan. A rendezvényt a Bethlen Gábor Alap támogatja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!