Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Hagyományos jótékonyság

Hagyományos jótékonyság - 2012 április 4.-én, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai ismét meglátogatták a Csernátoni Gyermekjogvédelem árva gyermekeit.Átadtak a Mára Egyesület egyik vezetőjének, Szőcs Ilonának a Kilyén Katalin, osztrák tiszteletbeli nőegyesületi tag által küldött édességcsomagokat. 23 kiscsomagot kaptak a ház gyermekei és 32 darabot pedig az ingyenkonyha nehezebb sorsú kiskorui. Az ünnepköszöntés a Népházban zajlott le, ahol kirakodó, húsvéti-vásárt is szerveztek a Mára egyesület tagjai.Nagytiszteletű Szőcs László esperes úr mondott köszöntő beszédet és áldást osztott, majd Szőcs Ilona méltatta a húsvét ünnepét. Rövid kúlturműsor következett, húsvéti verseket szavaltak a ház lakói és a református egyház dalárdája szép egyházi énekekkel tette meghitebbé az ünnepi hangulatot.Végezetül Fülöp Magdolna megköszönte a fogadtatást és kellemes ünnepeket kivánt minden résztvevőnek, megigérve, hogy még ellátogatnak a kis lakókat felvidítani, hisz nekük is feltöltődés a velük eltöttött pár óra.Gyermekruha és a játékgyűjtés folytatódik számukra, és június 2-án ismét felkeresik a nők, ajándékokkal a kicsiket. Az Osztrák Bank Kilyén Katalin által küldött 60 drb. plüssmacit, amit még hozzátesznek az általuk gyűjtött játékokhoz.Ajándékozni jó! - ez a mottójuk.

2012 április 4.-én, a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai ismét meglátogatták a Csernátoni Gyermekjogvédelem árva gyermekeit.

Átadtak a Mára Egyesület egyik vezetőjének, Szőcs Ilonának a Kilyén Katalin, osztrák tiszteletbeli nőegyesületi tag által küldött édességcsomagokat. 23 kiscsomagot kaptak a ház gyermekei és 32 darabot pedig az ingyenkonyha nehezebb sorsú kiskorui. Az ünnepköszöntés a Népházban zajlott le, ahol kirakodó, húsvéti-vásárt is szerveztek a Mára egyesület tagjai.
Nagytiszteletű Szőcs László esperes úr mondott köszöntő beszédet és áldást osztott, majd Szőcs Ilona méltatta a húsvét ünnepét. Rövid kúlturműsor következett, húsvéti verseket szavaltak a ház lakói és a református egyház dalárdája szép egyházi énekekkel tette meghitebbé az ünnepi hangulatot.

Végezetül Fülöp Magdolna megköszönte a fogadtatást és kellemes ünnepeket kivánt minden résztvevőnek, megigérve, hogy még ellátogatnak a kis lakókat felvidítani, hisz nekük is feltöltődés a velük eltöttött pár óra.

Gyermekruha és a játékgyűjtés folytatódik számukra, és június 2-án ismét felkeresik a nők, ajándékokkal a kicsiket. Az Osztrák Bank Kilyén Katalin által küldött 60 drb. plüssmacit, amit még hozzátesznek az általuk gyűjtött játékokhoz.

Ajándékozni jó! - ez a mottójuk.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!