Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Hagyományos termékvásár szombaton

Hagyományos termékvásár szombaton - A kézdivásárhelyi önkormányzat szervezésében, a megyei tanács és a megyei agrárkamara támogatásával november 10-én, szombaton először lesz hagyományos termékvásár Kézdivásárhely főterén.A vásárra eddig huszonöt eladó jelentkezett, lesznek székely termékek, tejtermékek, pékáru, zöldség, gyümölcs és gomba is, az érdeklődők megtalálják a messze földön híres, díjnyertes Búza lángost, helyi kürtőskalácsot, mézeskalácsot, gyümölcsleveket, savanyúságot, ételízesítőt, házi laskákat, és még sok más terméket vásárolhatnak. A Nők Egyesülete házi süteményekkel készül a vásárra, amelyek receptjeit is elárulják, ha lesz igény rá.A kézdivásárhelyi kórház sem marad tétlen a hétvégén. A Vigadóban ingyenes vércukor és vérnyomás mérést biztosítanak a főtérre kilátogatók számára.A hagyományos termékvásárra pénteken, 16 óráig lehet jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban (I. emelet, 101-es szoba), a hely ingyenes. Jelentkezni csak zöldséggel, gyümölccsel, helyi termékkel, székely termékkel, hagyományos vagy otthon készített áruval, illetve friss pékáruval, házilag készített finomságokkal lehet.

A kézdivásárhelyi önkormányzat szervezésében, a megyei tanács és a megyei agrárkamara támogatásával november 10-én, szombaton először lesz hagyományos termékvásár Kézdivásárhely főterén.

A vásárra eddig huszonöt eladó jelentkezett, lesznek székely termékek, tejtermékek, pékáru, zöldség, gyümölcs és gomba is, az érdeklődők megtalálják a messze földön híres, díjnyertes Búza lángost, helyi kürtőskalácsot, mézeskalácsot, gyümölcsleveket, savanyúságot, ételízesítőt, házi laskákat, és még sok más terméket vásárolhatnak. A Nők Egyesülete házi süteményekkel készül a vásárra, amelyek receptjeit is elárulják, ha lesz igény rá.

A kézdivásárhelyi kórház sem marad tétlen a hétvégén. A Vigadóban ingyenes vércukor és vérnyomás mérést biztosítanak a főtérre kilátogatók számára.

A hagyományos termékvásárra pénteken, 16 óráig lehet jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban (I. emelet, 101-es szoba), a hely ingyenes. Jelentkezni csak zöldséggel, gyümölccsel, helyi termékkel, székely termékkel, hagyományos vagy otthon készített áruval, illetve friss pékáruval, házilag készített finomságokkal lehet.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!