Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Hair Broadway-musical, Fenyő Miklós, LGT Emlékzenekar az Őszi Sokadalom színpadán

Hair Broadway-musical, Fenyő Miklós, LGT Emlékzenekar az Őszi Sokadalom színpadán - Az értékszüret mottót nemcsak az őszi vásárra, hanem a nagyszínpadi produkciókra is alkalmazni szeretnénk, ezért olyan fellépőket hívtunk a városnapokra, akik közkedveltek és minden korosztályt kiszolgálnak' - mondta az Őszi Sokadalom főszervezője, Ménessy Kinga. A városnapok színpadán pénteken lép fel Fenyő Miklós egy igazi Hungária rock'n'roll show-al, a hatvanas éveket megidéző ruhákban, rengeteg táncossal, és, természetesen, a legnagyobb slágereivel.Szombat este a régi Lokomotiv GT-t idézik meg az LGT Emlékzenekarral, akik az 'anyazenekar' vendégeként felléphettek a 2002-es LGT-fesztiválon, és akiket a legendás LGT is hivatalosan elismer feldolgozászenekarukként.Záróakkordként, vasárnap estére egy Erdélyben soha nem látott produkciót hívtak meg a szervezők.'Bevallom, kicsit merész vállalkozásra adtuk fejünket, amikor elhatároztuk, hogy zárásként kivisszük a színházat a nagyszínpadra' - mondta a főszervező. 'Szerettünk volna valami egyedit is bevinni a városnapokba, olyant, ami máshol nincs egy városünnep keretében. Mivel a musical, mint műfaj közkedvelt és felér egy koncerttel, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ennek sikerességét' - magyarázta Ménessy Kinga.A városnapok színpadán, vasárnap a Hair című Broadway-musicalt láthatja a nagyérdemű, amelyet a szigetszentmiklósi Sziget Színház ad elő, Pintér Tibor főszereplésével és rendezésében. A musicalben szerepelnek még: Bordás Barbara, a Budapesti Operettszínház művésze, Makrai Pál, az Apostol, Korál és Kormorán együttesekből már jól ismert színész-énekes, Vörös Edit, szintén a Budapesti Operettszínház tagja, valamint a Rocktenors-ként megismert fiúk, Táborosi Márk, Mező Márió és Mező Zoltán, akik énekesi pályájuk mellett a Sziget Színházban játszanak. A világhíres musicalben 25 táncos működik közre, látványos díszlet és nagyszerű slágerek színesítik a produkciót.

Az értékszüret mottót nemcsak az őszi vásárra, hanem a nagyszínpadi produkciókra is alkalmazni szeretnénk, ezért olyan fellépőket hívtunk a városnapokra, akik közkedveltek és minden korosztályt kiszolgálnak" - mondta az Őszi Sokadalom főszervezője, Ménessy Kinga. A városnapok színpadán pénteken lép fel Fenyő Miklós egy igazi Hungária rock'n'roll show-al, a hatvanas éveket megidéző ruhákban, rengeteg táncossal, és, természetesen, a legnagyobb slágereivel.



Szombat este a régi Lokomotiv GT-t idézik meg az LGT Emlékzenekarral, akik az "anyazenekar" vendégeként felléphettek a 2002-es LGT-fesztiválon, és akiket a legendás LGT is hivatalosan elismer feldolgozászenekarukként.
Záróakkordként, vasárnap estére egy Erdélyben soha nem látott produkciót hívtak meg a szervezők.



"Bevallom, kicsit merész vállalkozásra adtuk fejünket, amikor elhatároztuk, hogy zárásként kivisszük a színházat a nagyszínpadra" - mondta a főszervező. "Szerettünk volna valami egyedit is bevinni a városnapokba, olyant, ami máshol nincs egy városünnep keretében. Mivel a musical, mint műfaj közkedvelt és felér egy koncerttel, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ennek sikerességét" - magyarázta Ménessy Kinga.



A városnapok színpadán, vasárnap a Hair című Broadway-musicalt láthatja a nagyérdemű, amelyet a szigetszentmiklósi Sziget Színház ad elő, Pintér Tibor főszereplésével és rendezésében. A musicalben szerepelnek még: Bordás Barbara, a Budapesti Operettszínház művésze, Makrai Pál, az Apostol, Korál és Kormorán együttesekből már jól ismert színész-énekes, Vörös Edit, szintén a Budapesti Operettszínház tagja, valamint a Rocktenors-ként megismert fiúk, Táborosi Márk, Mező Márió és Mező Zoltán, akik énekesi pályájuk mellett a Sziget Színházban játszanak. A világhíres musicalben 25 táncos működik közre, látványos díszlet és nagyszerű slágerek színesítik a produkciót.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!