Háromszéki vendéglátók és szolgáltatók ajánlataival hamarosan megjelenik a téli Szabadidőkalauz Háromszéken. A kiadvány december, január és február hónapokra ajánl a helyieknek és az idelátogató turistáknak szállás-, szórakozási lehetőséget és hasznos információkat.

A több mint öt éves tapasztalatokat követve kiadványunk ezúttal is Szállás, Szabadidő, Hasznos és Látnivaló rovatokban valamint egy Eseménynaptárban mutatja be Háromszéket. A szálláshelyek, a különböző rendezvények, szórakozóhelyek útmutatója.

A szokásos rovatok mellett megtalálják Sugásfürdő kikapcsolódási lehetőségeit, illetve kézdivásárhelyi téli eseményekről és Kovászna vonzerejéről is olvashatnak benne az olvasók. Egy interjú keretében Máthé Julianna üzletvezetőtől megtudhatják azt, hogy hogyan működik és milyen egyedi ajándékokat ajánl az Art Gallery képzőművészeti bolt, illetve Héjja Tamás, a kezdi.info megálmodója és működtetője válaszolt az oldal létrejöttéről és az ott található információkkal kapcsolatos kérdésekre. Továbbá a kiadvány tartalmazza Sepsiszentgyörgy és Kovászna megye térképét is.

Kiadványunkat ingyenesen terjesztjük, nemcsak Háromszéken, hanem Magyarországon is. Megtalálható a vidék legfontosabb, legforgalmasabb helyiségeiben (panziók, szórakozóhelyek, vendéglátó egységek, kulturális és turisztikai központok, utazási irodák, kulturális rendezvények, kiállítások, művészeti galériák, fitnesz- és konditermek).

Érdeklődni lehet a részletekről a Szabadidőkalauz szerkesztőségében:
Telefon: 0741-926776, 0733-183081
E-mail: szabadidokalauz.kovaszna@gmail.com

Fotó: Kristo-Gothard Hunor