Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Harmadik XIX.Századi Piaci Korkép

Harmadik XIX.Századi Piaci Korkép - Kegyelmes, Méltóságos, Nagyságos, Tekintetes, Nemzetes Asszonyok, Urak, Kézdivásárhely és környező falvainak apraja, nagyja!
Közhírré tétetik, hogy a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete harmadik alkalommal rendezi meg a XIX.Századi Piaci Korképet.

Korabeli öltözékkel, süteményekkel és kézimunkák bemutatásával Hívjuk Önöket 2014 augusztus 29-én a délutáni órákban, a Kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom Piaci kirakodó, kézműves sátraihoz, a mostani Főtérre.
Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruhákban korzóznak a város főterén.
Meglepetést is tartogatunk, de mindent a maga idejében…Jöjjenek hát feltétlen, otthon ne maradjanak semmiképpen!
Legyenek hát társaink az időutazásban. Kérjük, erre a kis időre hagyják itt a jelent és repüljenek velünk a múltba, a XIX. század végére, a kézdivásárhelyi piac helyszínére.
Ne ríjanak ki a sorból, öltözetük származzon e korból! Gyönyörködhetnek, nevethetnek, feledhetik életük búját, baját! Mi teszünk róla, hogy jól érezze magát.

A Vigadó földszinti termében 18 órakor kerül sor a „Hagyományos értékeink megőrzése” című kiállításunk megnyitójára és a „Székely tűzhelyek ízei és furfangjai” című receptes könyvünk bemutatójára.

Szintén ezen a napon 19 óra és 30 perckor jöhet velünk korzózni, korhű ruhában a Gyergyai Barna által vezetett fúvószenekar előadásának ritmusára.

Várjuk javaslataikat, ötleteiteket! 
Számítunk részvételetekre az említett kornak öltözékében.
Köszönjük a támogatásokat és várjuk a visszajelzéseket a magdika2000@yahoo.com e-mail címre, vagy a 0745154701-es telefonszámra.
Fülöp Magdolna.

Támogatók, partner egyesületek: Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési Ház, Bujdosó Vendéglő, Francia Pékség, Zöld Nap Egyesület.

Médiapartnerek: Siculus Rádió, Kézdi.Infó, Szék-Helyek, Polyp TV., Háromszék napilap, Székely Hírmondó, Profi Rádió.

Kegyelmes, Méltóságos, Nagyságos, Tekintetes, Nemzetes Asszonyok, Urak, Kézdivásárhely és környező falvainak apraja, nagyja! Közhírré tétetik, hogy a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete harmadik alkalommal rendezi meg a XIX.Századi Piaci Korképet. Korabeli öltözékkel, süteményekkel és kézimunkák bemutatásával Hívjuk Önöket 2014 augusztus 29-én a délutáni órákban, a Kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom Piaci kirakodó, kézműves sátraihoz, a mostani Főtérre. Vendégeink a Gyöngyös Város Barátainak Köre, akik szép, a kort idéző ruhákban korzóznak a város főterén. Meglepetést is tartogatunk, de mindent a maga idejében…Jöjjenek hát feltétlen, otthon ne maradjanak semmiképpen! Legyenek hát társaink az időutazásban. Kérjük, erre a kis időre hagyják itt a jelent és repüljenek velünk a múltba, a XIX. század végére, a kézdivásárhelyi piac helyszínére. Ne ríjanak ki a sorból, öltözetük származzon e korból! Gyönyörködhetnek, nevethetnek, feledhetik életük búját, baját! Mi teszünk róla, hogy jól érezze magát. A Vigadó földszinti termében 18 órakor kerül sor a „Hagyományos értékeink megőrzése” című kiállításunk megnyitójára és a „Székely tűzhelyek ízei és furfangjai” című receptes könyvünk bemutatójára. Szintén ezen a napon 19 óra és 30 perckor jöhet velünk korzózni, korhű ruhában a Gyergyai Barna által vezetett fúvószenekar előadásának ritmusára. Várjuk javaslataikat, ötleteiteket! Számítunk részvételetekre az említett kornak öltözékében. Köszönjük a támogatásokat és várjuk a visszajelzéseket a magdika2000@yahoo.com e-mail címre, vagy a 0745154701-es telefonszámra. Fülöp Magdolna. Támogatók, partner egyesületek: Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, Vigadó Művelődési Ház, Bujdosó Vendéglő, Francia Pékség, Zöld Nap Egyesület. Médiapartnerek: Siculus Rádió, Kézdi.Infó, Szék-Helyek, Polyp TV., Háromszék napilap, Székely Hírmondó, Profi Rádió.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!