Kézdivásárhely Infó Centrum

» Három orvosi lakrészt avattak

Három orvosi lakrészt avattak - Június 5-én, kedden, az új belgyógyászat manzárdjában három orvosi lakrészt avattak fel. Dr. Kelemen András, a kézdivásárhelyi kórház igazgatója megköszönte Wilhelm Wegenernek, Kézdivásárhely díszpolgárának, a New Fashion készruhagyár tulajdonosának, hogy minden alkalommal jelentős összeggel támogatta a kórház fejlesztését, így az új lakások létrehozása is az ő érdeme.'2006-ban indult el a kórház fejlesztési folyamata, azóta számos területen tudunk fejlődést felmutatni, kezdte Kelemen, majd elmondta, hogy ezt kemény és kitartó munkával érték el, és azokkal a segítségekkel, amelyeket a szponzorainktól, az Egészségügyi Minisztériumtól, a Kovászna megyei tanácstól, a helyi önkormányzattól és a környező falvak önkormányzataitól kapott a kórház. Az igazgató az év legfontosabb megvalósításának nevezte, hogy a kórház korszerű komputertomográfot vásárolhat. A CT helye már megvan, megvannak hozzá a megfelelő anyagok is, amelyek a sugárzást kifele nem engedik, már csak július 10-ére várnak, amikor kibontják a borítékot a cég nevével, aki megnyerte a licitet.Tervek ezután is vannak, ezek egyik legfontosabbika a régi belgyógyászat épületében egy öregotthon létrehozása. Az orvosi lakrészek avatásán a piros szalagot Wegener úr vágta el, a jelenlévők pedig megtekinthették az új lakrészeket, amelyekből kettőt hamarosan két kezdő orvos foglal el.

Június 5-én, kedden, az új belgyógyászat manzárdjában három orvosi lakrészt avattak fel. Dr. Kelemen András, a kézdivásárhelyi kórház igazgatója megköszönte Wilhelm Wegenernek, Kézdivásárhely díszpolgárának, a New Fashion készruhagyár tulajdonosának, hogy minden alkalommal jelentős összeggel támogatta a kórház fejlesztését, így az új lakások létrehozása is az ő érdeme.

"2006-ban indult el a kórház fejlesztési folyamata, azóta számos területen tudunk fejlődést felmutatni, kezdte Kelemen, majd elmondta, hogy ezt kemény és kitartó munkával érték el, és azokkal a segítségekkel, amelyeket a szponzorainktól, az Egészségügyi Minisztériumtól, a Kovászna megyei tanácstól, a helyi önkormányzattól és a környező falvak önkormányzataitól kapott a kórház. Az igazgató az év legfontosabb megvalósításának nevezte, hogy a kórház korszerű komputertomográfot vásárolhat. A CT helye már megvan, megvannak hozzá a megfelelő anyagok is, amelyek a sugárzást kifele nem engedik, már csak július 10-ére várnak, amikor kibontják a borítékot a cég nevével, aki megnyerte a licitet.

Tervek ezután is vannak, ezek egyik legfontosabbika a régi belgyógyászat épületében egy öregotthon létrehozása. Az orvosi lakrészek avatásán a piros szalagot Wegener úr vágta el, a jelenlévők pedig megtekinthették az új lakrészeket, amelyekből kettőt hamarosan két kezdő orvos foglal el.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!