Sportiroda

» Háromszéki Amatőr Asztalitenisz Bajnokság

Háromszéki Amatőr Asztalitenisz Bajnokság - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája augusztus 23-án, pénteken 16 órai kezdettel szervezi meg a Háromszéki Amatőr Asztalitenisz Bajnokságot a céhes város sportcsarnokában. A megmérettetésen leigazolt játékosok nem vehetnek részt, csak amatőrök, a következő korosztályok szerint:- Kisiskolások (I-IV oszt.)- Felsőtagozatosak (V-VIII oszt.)- Ifjak (15 évnél idősebbek)- Felnőttek- Öregfiúk (50 évnél idősebbek)Érdeklődni, jelentkezni a 0754646744-es telefonszámon lehet Kocsis Zoltán sportirodavezetőnél (naponta 13-15 óra között).

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának sportirodája augusztus 23-án, pénteken 16 órai kezdettel szervezi meg a Háromszéki Amatőr Asztalitenisz Bajnokságot a céhes város sportcsarnokában. A megmérettetésen leigazolt játékosok nem vehetnek részt, csak amatőrök, a következő korosztályok szerint:
- Kisiskolások (I-IV oszt.)
- Felsőtagozatosak (V-VIII oszt.)
- Ifjak (15 évnél idősebbek)
- Felnőttek
- Öregfiúk (50 évnél idősebbek)

Érdeklődni, jelentkezni a 0754646744-es telefonszámon lehet Kocsis Zoltán sportirodavezetőnél (naponta 13-15 óra között).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!