Zöld Nap Egyesület

» Háromszéki óvodásokat ajándékoztak meg

Háromszéki óvodásokat ajándékoztak meg - A Zöld Nap Egyesület az elmúlt hetekben játékgyűjtési akciót hirdetett meg. A felhívásra Háromszék területérõl mintegy 1000 játék gyűlt össze.Az ajándékozás mindig is jelen volt a történelemben. A karácsony különösen kiemelt alkalom az ajándékozásra. Az egy játék egy mosoly program célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára. Az akcióhoz a lakosság mellett csatlakozott a kézdivásárhelyi Turóczi Mózes gimnázium és az 5-ös számú óvoda diákjai is. A begyűlt és becsomagolt játékokat az ünnepek előtt a zöld napos aktivisták a lemhényi Manna otthonba, az ikafalvi, kisborosnyói, nagyborosnyói és a lisznyói óvodákba szállították ki.Az ötletgazda a következőképpen fogalmazott az ajándékozás után: 'Láttam az ovis csöppségek arcán a meglepett örömöt, a szemük ragyogott. Ez a pillanat volt nekem a Karácsony, és ezt az érzést kívánom otthonra is átmenteni, kívánom mindenkinek az igazi meglepetés örömét.'A szervezők ezúton is megköszönik mindenkinek, hogy együtt varázsolhattak egy kis mosolyt a gyerekek arcára.Szerző: Ráduly Attila

A Zöld Nap Egyesület az elmúlt hetekben játékgyűjtési akciót hirdetett meg. A felhívásra Háromszék területérõl mintegy 1000 játék gyűlt össze.

Az ajándékozás mindig is jelen volt a történelemben. A karácsony különösen kiemelt alkalom az ajándékozásra. Az egy játék egy mosoly program célja, hogy mosolyt csaljon karácsonykor a vidéki óvodás gyerekek arcára. Az akcióhoz a lakosság mellett csatlakozott a kézdivásárhelyi Turóczi Mózes gimnázium és az 5-ös számú óvoda diákjai is. A begyűlt és becsomagolt játékokat az ünnepek előtt a zöld napos aktivisták a lemhényi Manna otthonba, az ikafalvi, kisborosnyói, nagyborosnyói és a lisznyói óvodákba szállították ki.

Az ötletgazda a következőképpen fogalmazott az ajándékozás után: "Láttam az ovis csöppségek arcán a meglepett örömöt, a szemük ragyogott. Ez a pillanat volt nekem a Karácsony, és ezt az érzést kívánom otthonra is átmenteni, kívánom mindenkinek az igazi meglepetés örömét."

A szervezők ezúton is megköszönik mindenkinek, hogy együtt varázsolhattak egy kis mosolyt a gyerekek arcára.

Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!