Ha sikeres vállalkozó, jobban tudna-e fejleszteni és több lenne-e passzív nyeresége, ha ezek a nem helyi nagyvállalkozások helyett a vásárlók zöme öntől vásárolna?

Ha kezdő áruforgalmazó vagy termékgyártó vállalkozó, volt-e már abban a helyzetben, hogy lemondott egy árurendelésről vagy termék gyártásáról, mert a „multik” alacsonyabb árküszöbe ellehetetlenítette piacát?

Ha szolgáltató, volt-e már abban a helyzetben, amikor ügyfelei más „idegen” céghez fordultak ön helyett, mert kevesebb befektetéssel érték el ott céljukat vagy, mert a másik cég nagyobb vagy ismertebb?

Folytathatnánk még a kérdéssort, azonban a lényeg rámutatni, hogy a helyi vállalkozások és az idegen befektetők közt, elengedhetetlenül szükség van a piaci egyensúly megteremtésére, különben apránként megszűnnek helyi jellegű cégeink, minőségi szolgáltatásokat és termékeket nyújtó helyi értékeink! Ez a folyamat pedig visszafordíthatatlanul kiszolgáltatottá tenné egész közösségünket, mely ugyanakkor rohamos önfeladásunkat, majd pedig önazonosságunk feladását is eredményezné!

Nos, a megoldás természetesen a vásárlók teljes megnyerése!

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a tavaly elindított „Háromszéki Vállalkozás” és „Háromszéki Termék” védjegyek bevezetésével párhuzamosan, idén ismeretterjesztő kampányt indít a vásárlók és szolgáltatásokat igénylők körében, a közösségi tudat erősítéséhez, de elsősorban a helyi vállalkozások iránti bizalom növelésének érdekében!

Várhatólag hamarosan, tömegesen megnő azok száma, akik inkább választják a minőségi helyi szolgáltatásokat és a helyi termékeket, mint az olcsóbb és minőségileg megkérdőjelezhető árukat és szolgáltatásokat!

A helyi vállalkozást tehát láthatóvá, első ránézésre felismerhetővé kell tenni, ennek legeredményesebb módszere pedig a helyi védjegy!

A „Háromszéki Vállalkozás” és „Háromszéki Termék” védjegyek első katalógusához 26 vállalkozás csatlakozott, az idén már 72 helyi védjegyes céget mutathattunk be és továbbra is nő a védjegyek iránti érdekeltség. A következő katalógusban már több, mint 100 helyi vállalkozás fog szerepelni, jövő év végére pedig előreláthatólag a csatlakozók száma 250-300 körül lesz!

Nem véletlen, hogy önnek is bemutatjuk ezt a lehetőséget!

Piackutatásunk révén, olyan vállalkozásoknak küldünk meghívót a védjegy kiváltására, melyek hasznos létüket értékként már bizonyították vagy olyan kezdő cégeket előlegezünk meg bizalmunkkal, melyek elismerést érdemlő tevékenységbe kezdtek.

A védjegy, a helyi jelleg láthatóvá tétele mellett, a minőség biztosítéka is! Ez a két tulajdonság teszi a védjegyet hitelessé, a vállalkozást pedig elismertebbé, helyi értékké!

És segítünk!

A háromszéki védjegyes vállalkozásokról havonta igényes, jól szerkesztett, ingyenes reklámot készítünk és terjesztünk több nagy látogatottságú Facebook oldalon és csoportban!
Már több cég visszajelzései szerint, ez is segít a keresettségének, forgalmának, tehát nyereségének növelésében!

Kedves vállalkozó! E részletes tájékoztató után, ha igényt tart a „Háromszéki Vállalkozás” vagy a „Háromszéki Termék” védjegyek valamelyikére, minden, amit tennie kell, egy két perc alatt kitölthető regisztrációs lap elküldése, mely itt található: http://www.minoi.ro/hu/adatbazis/45-regisztracio
Ugyanezen az oldalon (http://www.minoi.ro/hu/ ) megtalálja a védjegyre regisztrált vállalkozások online katalógusát is! (Állandó jellegű fejlesztés alatti oldal)

A továbbiakban:
- Július végi kuratóriumi gyűlés, ahol bemutatásra és elfogadásra kerülnek a regisztrált cégek.
- Szerződéskötés, védjegy-jogosultsági tanúsítvány és matrica átvétele; csatlakozási díj befizetése: mikro vállalkozások (PFA, I.I., AF, alapítványok) – 100 lej, KFT, RT – 300 lej, szövetkezetek, nagyvállalatok – 500 lej)
Tagsági díj és egyéb pénzügyi kiadás nincs, a csatlakozási díj befizetése egyszeri alkalom, ebből fedezzük a következő védjegyes katalógus nyomdai költségeinek egy részét.
- A helyi védjegyesek katalógusához, emailben fogunk még kérni egy nagyfelbontású, jó minőségű reklámképet, egy céglogót, egy max. három mondatos vállalkozói hitvallást vagy mottót és elérhetőségeket (székhelycím, munkapontok címe, honlap és/vagy Facebook oldal linkje, email cím)

Tisztelettel várjuk és örömmel fogadjuk a háromszéki védjegyesek csapatához való csatlakozását!

Regisztrálási határidő: 2019-07-15, 17:00 óra