A hajdúböszörményi székhelyű Zöld Kör - a Föld Barátai Magyarország tagja több mint 30 éve a környezet- és természetvédelem területén tevékenykedő civil szervezet 2024-re ismét meghirdeti a hosszú távú önkéntesség lehetőségét 18-30 év közötti fiatalok számára. A jelentkezési határidő március 1. Az Európai Szolidaritási Testület által támogatott, 6 hónapos (2024.04.20-2024.10.19) önkéntes programunkra 2 főt várnak a Bodrogolasziban található táborhelyükre, ahol az önkéntesek a következő feladatokban vesznek részt:

természetvédelmi kiállításhoz (fehér gólya) kapcsolódó tárlatvezetés segítése (animátori és gyermekfelügyelői szerepben)
természetismereti foglalkozások segítése (animátori és gyermekfelügyelői szerepben, fotódokumentáció készítése)
tanösvények és táborhely karbantartása, kisebb felújítási munkák
túraeszközök (kajak, kenu, kerékpár) felügyelete és átadása-átvétele túrázóknak
rendezvényeken való részvétel, táborokban segítségnyújtás
kertészkedés
Bodrogolaszi közösségi életében való részvétel
A napi 6 óra munka fejében biztosítják számukra a szállást, étkezést, közlekedést, zsebpénzt. Elsősorban magyar anyanyelvű vagy magyarul jól beszélő, de külföldi lakóhellyel rendelkező fiatalokat keresnek.

Jelentkezés: 2024. március 1-ig az office@zoldnap.info címen, de a kiválasztást már a jelentkezések beérkezését követően megkezdjük, így minél hamarabb jelentkeztek, annál nagyobb az esélyetek, hogy téged válasszunk! A jelentkezéshez szükséges egy önéletrajz és pár soros motiváció leírás is.

Ho szeretnél többet tudni. Keressetek bennünket!