Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj - a magyar nyelvért pályázati kiírás

Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj - a magyar nyelvért pályázati kiírás - Kézdivásárhely Tanácsának kulturális és oktatási bizottsága, testvértelepülésünk, Hatvan város felajánlásából pályázatot hirdet a „Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj - a magyar nyelvért” odaítélésére, azon líceumi, IX-XI. osztályos diákok számára, akik tanulmányaik alatt kiváló eredményeket értek el a magyar nyelv művelése területén.A díj értéke 100 ezer forint.Pályázási feltételek:- egy kézdivásárhelyi oktatási intézményben folytatott tanulmányok,- egyoldalas (A4) esszé az alábbi idézet alapján:„Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható.” (Kosztolányi Dezső)Személyes adatok (név, cím, iskola, osztály, telefonos és egyéb elérhetőségek) valamint egy összefoglaló mindazokkal az eredményekkel, tevékenységekkel, amelyekkel a pályázó az anyanyelv és irodalom területén az elmúlt három évben jeleskedett (helyi, megyei, országos, nemzetközi versenyek, rendezvények, iskolán kívüli tevékenység, önkéntes munka stb.).Megj.: A bíráló bizottság minden egyes konkrét tevékenységet pontozni fog!A pályázatokat a polgármesteri hivatal 101-es irodájában lehet leadni, naponta 8 és 16 óra között. Határidő: 2014. május 23.Bővebb információ:Ötvös BoglárkaTelefon: 0725.217.385

Kézdivásárhely Tanácsának kulturális és oktatási bizottsága, testvértelepülésünk, Hatvan város felajánlásából pályázatot hirdet a „Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj - a magyar nyelvért” odaítélésére, azon líceumi, IX-XI. osztályos diákok számára, akik tanulmányaik alatt kiváló eredményeket értek el a magyar nyelv művelése területén.
A díj értéke 100 ezer forint.

Pályázási feltételek:
- egy kézdivásárhelyi oktatási intézményben folytatott tanulmányok,
- egyoldalas (A4) esszé az alábbi idézet alapján:
„Az a tény, hogy anyanyelvem magyar, és magyarul beszélek, gondolkozom, írok, életem legnagyobb eseménye, melyhez nincs fogható.” (Kosztolányi Dezső)

Személyes adatok (név, cím, iskola, osztály, telefonos és egyéb elérhetőségek) valamint egy összefoglaló mindazokkal az eredményekkel, tevékenységekkel, amelyekkel a pályázó az anyanyelv és irodalom területén az elmúlt három évben jeleskedett (helyi, megyei, országos, nemzetközi versenyek, rendezvények, iskolán kívüli tevékenység, önkéntes munka stb.).

Megj.: A bíráló bizottság minden egyes konkrét tevékenységet pontozni fog!

A pályázatokat a polgármesteri hivatal 101-es irodájában lehet leadni, naponta 8 és 16 óra között. Határidő: 2014. május 23.

Bővebb információ:
Ötvös Boglárka
Telefon: 0725.217.385

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!