Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Healthy kids - életmód tábor

Healthy kids - életmód tábor - Idén is sor kerül a - Healthy kids - immár 3. hagyományosnak számító életmód táborra július 21 és 26 között.Az egészségtudatos fiatalokat tömörítő életmód program fontossága abból a felismerésből ered, miszerint a gyermekek sorsát döntően meghatározza a család életmódja és annak táplálkozási szokásai. A program fő célkitűzése: terjeszteni azokat az ismereteket, melyek segítik a helyes életvezetést. Az EVITA Alternatív Tanulmányi Egyesület kezdeményezésére jött létre, és fő támogatója: Kovászna Megye Tanácsa.50, tíz és tizenkét év közötti gyerek vesz részt a táborban,- a résztvevőket a megye városaiból és falvaiból választjuk ki, gyermekgyógyászok, családorvosok és az iskolák közreműködésével, kérdőíves felmérés alapján.A gyermekgyógyászok a megye 20 iskolájában előadást tartottak: Egészséges táplálkozás és életmód témával. Az előadásokon több mint 2000 gyermek vett részt.A tábor az egészséges táplálkozás és életmód modelljeként szerepel. A gyermekek a hét alatt a helyes táplálkozás mellett, megtanulják a sport, a mozgás a játék szerepét a gyermekkori elhízás megelőzésében, a civilizált magatartás fontosságát. Számos egészségügyi szakember és nevelő csatlakozik majd a programhoz, amelyben előadások (környezettudatosság, táplálkozási tanácsadó és test-higiénia gyermekkorban, fogápolás), testmozgás, játékok, mese és szórakoztató programok, túrák szerepelnek.Dr.Tarczali Mária táborvezető fontosnak tartja azt, hogy az egészségmegőrző munkában,- a szakemberek ne csak a saját elképzelésüket próbálják beépíteni a kiskorúak szemléletébe, hanem közösen, kreatív módon alkossák meg és érvényesítsék azokat az elveket, amelyek révén magasabb egészségkultúrával rendelkező felnőttekké válhatnak.További információkért érdeklődni a következő telefonszámon: 0744 598 665.

Idén is sor kerül a - Healthy kids - immár 3. hagyományosnak számító életmód táborra július 21 és 26 között.
Az egészségtudatos fiatalokat tömörítő életmód program fontossága abból a felismerésből ered, miszerint a gyermekek sorsát döntően meghatározza a család életmódja és annak táplálkozási szokásai. A program fő célkitűzése: terjeszteni azokat az ismereteket, melyek segítik a helyes életvezetést. Az EVITA Alternatív Tanulmányi Egyesület kezdeményezésére jött létre, és fő támogatója: Kovászna Megye Tanácsa.
50, tíz és tizenkét év közötti gyerek vesz részt a táborban,- a résztvevőket a megye városaiból és falvaiból választjuk ki, gyermekgyógyászok, családorvosok és az iskolák közreműködésével, kérdőíves felmérés alapján.
A gyermekgyógyászok a megye 20 iskolájában előadást tartottak: Egészséges táplálkozás és életmód témával. Az előadásokon több mint 2000 gyermek vett részt.
A tábor az egészséges táplálkozás és életmód modelljeként szerepel. A gyermekek a hét alatt a helyes táplálkozás mellett, megtanulják a sport, a mozgás a játék szerepét a gyermekkori elhízás megelőzésében, a civilizált magatartás fontosságát. Számos egészségügyi szakember és nevelő csatlakozik majd a programhoz, amelyben előadások (környezettudatosság, táplálkozási tanácsadó és test-higiénia gyermekkorban, fogápolás), testmozgás, játékok, mese és szórakoztató programok, túrák szerepelnek.
Dr.Tarczali Mária táborvezető fontosnak tartja azt, hogy az egészségmegőrző munkában,- a szakemberek ne csak a saját elképzelésüket próbálják beépíteni a kiskorúak szemléletébe, hanem közösen, kreatív módon alkossák meg és érvényesítsék azokat az elveket, amelyek révén magasabb egészségkultúrával rendelkező felnőttekké válhatnak.
További információkért érdeklődni a következő telefonszámon: 0744 598 665.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!