Háromszéki Közösségi Alapítvány - HKA - Tekerj egy jó célért! - Kézdivásárhely 2017

Tekerj egy jó célért! - Kézdivásárhely 2017

» Hétvégi Tekerj akció!

Hétvégi Tekerj akció! - Több mint negyvenen iratkoztak eddig a hétvégi Tekerj akcióra!Az érdeklődés azonban ennél sokkal nagyobb! Legalább száz biciklist várunk pénteken a városi Sportcsarnok előtti térre, du. négy órától Kézdivásárhelyen, hogy sikerrel tekerjünk a kültéri mozgásparkért, és összegyűljön a 6.000 lej, ami szükséges a megvalósításhoz. A mozgósításra cégek is jelentkeztek. Vannak, akik anyagiakkal szállnak be az akcióba, vannak, akik ajándékokkal, szendvicsekkel, szolgáltatásokkal segítik a bonyolítást. Sőt, csoportokat is beneveznek (a Senso kft. hét biciklist nevezett be). Az eddigi legnagyobb támogató a Secuiana RT, 500 lejjel támogatja a biciklis akciót. A civil szervezetek is megmozdultak, a Szin-Ész Kuckó kilenc és a kézdivásárhelyi EMI nyolc biciklissel jelentkezett a Tekerj egy jó célért akcióra.A tekerésből a szervezők is kiveszik a részüket: a ZöldNap egyesülettől négyen tekernek, a HKA is képviselteti magát Tulit Zsombor kuratóriumi tagja által. Sepsiszentgyörgyről a Sportiskola egy csapata fog tekerni a kédivásárhelyiekért, egy évvelkorábban ugyanígy a kézdiiek tekertek egy közösségi célért Sepsiszentgyörgyön.Továbbra is várjuk a jelentkezőket és támogatókat, a http://tekerj.hka.ro honlapon lehet iratkozni, vagy személyesen a ZöldNap Egyesület kézdivásárhelyi irodájában: 33-as udvartér 1. szám, telefon: 0766 611 066.Tekerj egy mozgásparkért, Kézdivásárhelyen, 2014. június 6.-án! Gyülekező du. 4 órától, a városi Sportcsarnok előtti téren.HKA hírszolgálat

Több mint negyvenen iratkoztak eddig a hétvégi Tekerj akcióra!
Az érdeklődés azonban ennél sokkal nagyobb! Legalább száz biciklist várunk pénteken a városi Sportcsarnok előtti térre, du. négy órától Kézdivásárhelyen, hogy sikerrel tekerjünk a kültéri mozgásparkért, és összegyűljön a 6.000 lej, ami szükséges a megvalósításhoz. A mozgósításra cégek is jelentkeztek. Vannak, akik anyagiakkal szállnak be az akcióba, vannak, akik ajándékokkal, szendvicsekkel, szolgáltatásokkal segítik a bonyolítást. Sőt, csoportokat is beneveznek (a Senso kft. hét biciklist nevezett be). Az eddigi legnagyobb támogató a Secuiana RT, 500 lejjel támogatja a biciklis akciót. A civil szervezetek is megmozdultak, a Szin-Ész Kuckó kilenc és a kézdivásárhelyi EMI nyolc biciklissel jelentkezett a Tekerj egy jó célért akcióra.

A tekerésből a szervezők is kiveszik a részüket: a ZöldNap egyesülettől négyen tekernek, a HKA is képviselteti magát Tulit Zsombor kuratóriumi tagja által. Sepsiszentgyörgyről a Sportiskola egy csapata fog tekerni a kédivásárhelyiekért, egy évvel
korábban ugyanígy a kézdiiek tekertek egy közösségi célért Sepsiszentgyörgyön.

Továbbra is várjuk a jelentkezőket és támogatókat, a http://tekerj.hka.ro honlapon lehet iratkozni, vagy személyesen a ZöldNap Egyesület kézdivásárhelyi irodájában: 33-as udvartér 1. szám, telefon: 
0766 611 066.
Tekerj egy mozgásparkért, Kézdivásárhelyen, 2014. június 6.-án! Gyülekező du. 4 órától, a városi Sportcsarnok előtti téren.

HKA hírszolgálat

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!