Zöld Nap Egyesület

» Hiánypótló könyv jelent meg a Nemere Útjáról

Hiánypótló könyv jelent meg a Nemere Útjáról - Megjelent a Zöld Nap Egyesület legújabb kiadványa, melynek címe: Nemere Útja; Zöldút - vidékfejlesztés.A fotókkal tarkított kiadványt olvasva betekintést nyerhetünk a zöld utak világába, a Nemere Útja (Háromszék leghosszabb zöld útja) kialakításának folyamatába és háttérmunkálataiba, az ilyen jellegű utak adta lehetőségekbe és azok pozitív hatásaira. A száz oldalas hiánypótló kiadványt Ráduly Attila szerkesztette.A szerző részletesen bemutatja a Nemere Útja által érintett településeket és azok látnivalóit, ugyanakkor praktikus tanácsokkal is ellátja olvasóit, hogy a lehető leghatékonyabban fel tudjanak készülni a kirándulásra. Az ingyenes kiadvány a világhálón a www.nemere.zoldnap.info oldalon is olvasható.Kalandra fel! Kellemes időtöltést, jó utat!Támogató: Bethlen Gábor Alap és a Fiatalok Lendületben programSzerző: Márkos Ágnes

Megjelent a Zöld Nap Egyesület legújabb kiadványa, melynek címe: Nemere Útja; Zöldút - vidékfejlesztés.

A fotókkal tarkított kiadványt olvasva betekintést nyerhetünk a zöld utak világába, a Nemere Útja (Háromszék leghosszabb zöld útja) kialakításának folyamatába és háttérmunkálataiba, az ilyen jellegű utak adta lehetőségekbe és azok pozitív hatásaira. A száz oldalas hiánypótló kiadványt Ráduly Attila szerkesztette.

A szerző részletesen bemutatja a Nemere Útja által érintett településeket és azok látnivalóit, ugyanakkor praktikus tanácsokkal is ellátja olvasóit, hogy a lehető leghatékonyabban fel tudjanak készülni a kirándulásra. Az ingyenes kiadvány a világhálón a www.nemere.zoldnap.info oldalon is olvasható.

Kalandra fel! Kellemes időtöltést, jó utat!

Támogató: Bethlen Gábor Alap és a Fiatalok Lendületben program
Szerző: Márkos Ágnes

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!