Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Hivatalossá vált a fellépők listája a kézdivásárhelyi városnapokon

Hivatalossá vált a fellépők listája a kézdivásárhelyi városnapokon - 'Őszi Sokadalom, az értékszüret' mottóval indul útjára az idei kézdivásárhelyi napok, amelyet augusztus 31. és szeptember 2. között szerveznek meg Kézdivásárhelyen. Új szervezőcsapattal és új helyszínekkel, egy minden téren rendezett városnapot terveznek - jelentette be Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere, a rendezvény fővédnöke. A hagyományokra, értékekre és helyi termékekre alapozott városünnep készül, ahol közkedvelt magyarországi fellépők és helyi zenekarok biztosítják az esti, igényes programot. 'Hosszútávú célunk, hogy az Őszi Sokadalom a térség legnagyobb őszi vására legyen' - hangsúlyozta a polgármester.'Egy értékeket felvonultató városünnepet szeretnénk, ahol a hagyományok és a kézműves tevékenységek dominálnak, valamint, ahol helyet kap minden olyan tevékenység, amely az ősszel kapcsolatos. Vissza szeretnénk hozni az évekkel ezelőtti őszi vásárt' - fogalmazott Bokor Tibor polgármester. A szervezők azt ígérik, hogy nemcsak este, a nagyszínpadi koncertekre lesz érdemes kilátogatni, hanem a nappali programokra is, hiszen látványában, helyszíneiben és kínálatában egy egészen más városünnepre összpontosítanak. A vásáron kívül lesznek gyerekprogramok, kulturális műsorok, de nem maradnak el a gasztronómiai programok sem. 'Új szervezőcsapattal és teljesen új helyszíneken szervezzük meg idén az Őszi Sokadalmat, azt fogalmaztuk meg legfőbb célunkként, hogy egy rendezett városünnepet kínáljunk a város lakóinak és az idelátogató vendégeknek' - tette hozzá a polgármester. Az őszi vásár a főtéren kap helyet, ahol kizárólag kézművesek, népművészeti cikkek, hagyományos termékek, őszi gyümölcsök szüretje és a testvértelepülések standjai lesznek elhelyezve, így aki enni-inni akar a két jurtából vagy a Petőfi Sándor utcán helyet foglaló lángos, kürtőskalács, kukorica és egyéb ínyencség közül választhat. A Petőfi Sándor utcában lesz a főtéren megszokott kirakodóvásár is, a Kossuth Lajos utcában megmarad a vidám- illetve gyerekpark. A gyereknek szánt egyéb programok a Molnár Józsiás Parkban lesznek, amelyeket a kézdivásárhelyi egyesületek szerveznek meg.Az Őszi Sokadalom programtervezete hétfőtől érhető el a www.oszisokadalom.ro honlapon.A kereskedelmi felületekre augusztus 10-ig lehet jelentkezni, részletek a www.kezdi.ro honlapon vagy a 0267 361 974-es telefonszámon.

"Őszi Sokadalom, az értékszüret" mottóval indul útjára az idei kézdivásárhelyi napok, amelyet augusztus 31. és szeptember 2. között szerveznek meg Kézdivásárhelyen. Új szervezőcsapattal és új helyszínekkel, egy minden téren rendezett városnapot terveznek - jelentette be Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere, a rendezvény fővédnöke. A hagyományokra, értékekre és helyi termékekre alapozott városünnep készül, ahol közkedvelt magyarországi fellépők és helyi zenekarok biztosítják az esti, igényes programot. "Hosszútávú célunk, hogy az Őszi Sokadalom a térség legnagyobb őszi vására legyen" - hangsúlyozta a polgármester.

"Egy értékeket felvonultató városünnepet szeretnénk, ahol a hagyományok és a kézműves tevékenységek dominálnak, valamint, ahol helyet kap minden olyan tevékenység, amely az ősszel kapcsolatos. Vissza szeretnénk hozni az évekkel ezelőtti őszi vásárt" - fogalmazott Bokor Tibor polgármester. A szervezők azt ígérik, hogy nemcsak este, a nagyszínpadi koncertekre lesz érdemes kilátogatni, hanem a nappali programokra is, hiszen látványában, helyszíneiben és kínálatában egy egészen más városünnepre összpontosítanak. A vásáron kívül lesznek gyerekprogramok, kulturális műsorok, de nem maradnak el a gasztronómiai programok sem.

"Új szervezőcsapattal és teljesen új helyszíneken szervezzük meg idén az Őszi Sokadalmat, azt fogalmaztuk meg legfőbb célunkként, hogy egy rendezett városünnepet kínáljunk a város lakóinak és az idelátogató vendégeknek" - tette hozzá a polgármester. Az őszi vásár a főtéren kap helyet, ahol kizárólag kézművesek, népművészeti cikkek, hagyományos termékek, őszi gyümölcsök szüretje és a testvértelepülések standjai lesznek elhelyezve, így aki enni-inni akar a két jurtából vagy a Petőfi Sándor utcán helyet foglaló lángos, kürtőskalács, kukorica és egyéb ínyencség közül választhat. A Petőfi Sándor utcában lesz a főtéren megszokott kirakodóvásár is, a Kossuth Lajos utcában megmarad a vidám- illetve gyerekpark. A gyereknek szánt egyéb programok a Molnár Józsiás Parkban lesznek, amelyeket a kézdivásárhelyi egyesületek szerveznek meg.

Az Őszi Sokadalom programtervezete hétfőtől érhető el a www.oszisokadalom.ro honlapon.
A kereskedelmi felületekre augusztus 10-ig lehet jelentkezni, részletek a www.kezdi.ro honlapon vagy a 0267 361 974-es telefonszámon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!