Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Hóbuli 2013 - Február 23, szombat - Bálványosfürdő

Hóbuli 2013 - Február 23, szombat - Bálványosfürdő - Kézdivásárhely önkormányzata nyolcadik alkalommal szervez Hóbulit Bálványosfürdőn február 23-án, szombaton. Az egésznapos program téli versenyeket, családos és egyéni vetélkedőket foglal magába.Kézdivásárhely Polgámesteri Hivatala, a Sí- és Hódeszka Szakosztály (Hóbort), a Speoalpin Szakosztály, valamint a Kézdivásárhelyi Sportegyesület közös hóbuliján minden téli sportot kedvelő embernek lehetősége nyílik megmutatni tudását, felmérni versenyképességét, vagy egyszerűen csak egy jót szórakozni. A versenyek között lesz sí- és hódeszka szlalomverseny, ugró- és szánkóverseny is. A megmérettetésekre a helyszínen lehet jelentkezni, február 23-án, fél 11-től. A családos illetve egyéni vetélkedőkért a Zöld Nap Egyesület felel.Este, 21 órától a Transilvania vendéglőben a Hóbuli éjszakai folytatására várják a szórakozni vágyókat. Retró és aktuális slágerek egyaránt felcsendülnek majd, zenél Jakabos Ervin.Hóbuli 2013 - Február 23, szombat - BálványosfürdőProgram:10:30 - Iratkozás a versenyekre11:00 - Megnyitó12:00 - Szánkóverseny13:00 - Szlalomverseny (sí)14:00 - Szlalomverseny (hódeszka)16:00 - Sí- és hódeszka ugróverseny19:00 - Tábortűz21:00 - Buli (Transilvania vendéglő)Bálványos jib sessionGyerekprogramok és családos vetélkedők a Zöld Nap Egyesület szervezésében.A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát.A program megtalálható a www.kezdi.ro honlapon.A várható időjárásról bővebben az előrejelzés a kézdi.infó-n.

Kézdivásárhely önkormányzata nyolcadik alkalommal szervez Hóbulit Bálványosfürdőn február 23-án, szombaton. Az egésznapos program téli versenyeket, családos és egyéni vetélkedőket foglal magába.

Kézdivásárhely Polgámesteri Hivatala, a Sí- és Hódeszka Szakosztály (Hóbort), a Speoalpin Szakosztály, valamint a Kézdivásárhelyi Sportegyesület közös hóbuliján minden téli sportot kedvelő embernek lehetősége nyílik megmutatni tudását, felmérni versenyképességét, vagy egyszerűen csak egy jót szórakozni. A versenyek között lesz sí- és hódeszka szlalomverseny, ugró- és szánkóverseny is. A megmérettetésekre a helyszínen lehet jelentkezni, február 23-án, fél 11-től. A családos illetve egyéni vetélkedőkért a Zöld Nap Egyesület felel.

Este, 21 órától a Transilvania vendéglőben a Hóbuli éjszakai folytatására várják a szórakozni vágyókat. Retró és aktuális slágerek egyaránt felcsendülnek majd, zenél Jakabos Ervin.

Hóbuli 2013 - Február 23, szombat - Bálványosfürdő
Program:

10:30 - Iratkozás a versenyekre
11:00 - Megnyitó
12:00 - Szánkóverseny
13:00 - Szlalomverseny (sí)
14:00 - Szlalomverseny (hódeszka)
16:00 - Sí- és hódeszka ugróverseny
19:00 - Tábortűz
21:00 - Buli (Transilvania vendéglő)

Bálványos jib session

Gyerekprogramok és családos vetélkedők a Zöld Nap Egyesület szervezésében.

A szervezők fenntartják a műsorváltoztatás jogát.
A program megtalálható a www.kezdi.ro honlapon.

A várható időjárásról bővebben az előrejelzés a kézdi.infó-n.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!